MIIEGO® kan god lyd

At Danske MIIEGO® fremdeles leverer produkter av høy kvalitet og har den aktive i fokus er det ingen tvil om! Vi har testet to av bestselgerene til MIIEGO®.

MIIEGO® har vunnet en rekke priser for design, lyd og kvalitet, og passer perfekt for deg som elsker å trene. Vi har testet Miiego sine to store flaggskip nemlig MIIBUDS ACTION BY MIIEGO® og BOOM by MIIEGO®.

MIIBUDS ACTION BY MIIEGO® og BOOM by MIIEGO® – Trådløse ørepropper og over-ear hodetelefoner – på en måte to like produkter, men samtidig så forskjellige – hva liker du å trene med?

Kvalitet på øret under trening

Å lytte til musikk når du trener er positivt for de fleste og kan gi prestasjonen en ekstra boost. Nå er det veldig populært å høre på podcast eller en god lydbok mens du tar deg en løpetur.

Med produktene vi testet fra MIIEGO® skal det hverken stå på lydkvaliteten eller finessene – spørsmålet er bare om du valgte riktig lydbok på løpeturen.

Etter hvert som teknologien utvikler seg blir vi mer og mer kresne med tanke på kvalitet, komfort og batterilevetid på hodetelefonene våre – for ikke å snakke om ledninger og enkel Bluetooth-tilkobling. Vi ønsker det enkelt, uslåelig kvalitetslyd og alt helst til en rimelig sum penger.

Her er de to variantene vi testet fra MIIEGO®.

MIIBUDS ACTION by MIIEGO®

Med disse er du klar for action! Med MIIBUDS Action trenger du hverken bekymre deg for at batteriet skal gå tomt eller at proppene skal falle ut. I tillegg til å levere en suveren lyd er dette kvalitet for pengene.

Takket være ørekroken som går over og bak øret ditt er du klar for alle typer fysisk aktivitet, uten at du trenger å bekymre deg for at de detter av.

De tåler regnvær og en støyt, og proppene sitter komfortabelt i ørene som gjør at du glemmer at du har dem på under økta.

MIIBUDS ACTION har har en stor gruppe følgere og er elsket av løpere som ønsker bevegelsesfrihet og setter kvalitet i fokus.

MIIBUDS Action veier kun 8 gram og batteritiden er suveren.

BOOM by MIIEGO®

For deg som setter lyd i høysetet og er glad i god bass!

BOOM by MIIEGO® er laget for en aktiv livsstil! De leverer imponerende lydkvalitet, er komfortable, lette over-ear hodetelefoner med lang batteritid.

Hodetelefonene kommer også med utskiftbare øreputer, her snakker vi komplette, men litt store øretelefoner.

BOOM-serien fra MIIEGO® har vunnet en rekke internasjonale tester og priser, både for fremragende design, funksjonalitet og førsteklasses lyd.

De er enkle å koble til telefonen, de er gode å ha på når treningen varer i mange timer og hvis du legger dem fra deg og tar en dusj, slår de seg av for å spare batteri – sånt liker vi!

BOOM by MIIEGO®leverer krystallklar lyd med kraftig bass og skarp diskant – du får en herlig musikkopplevelse.

Hva liker du å trene med?

MIIEGO® har et stort utvalg av forskjellige hodetelefoner for alle typer bruk og til alle typer aktiviteter. Det som er avgjørende er hva du liker å trene med – sjekk utvalget til MIIEGO® her.