konkurranser i vinterferien

Vinterferien er kommet for deler av Norge og den er er kjærkommen for mange. Vi kjører konkurranser i hele vinterferien og du får mulighet til å vinne fantastiske premier – følg med og delta i konkurransene på vår Facebookside.

Følg med – du har mulighet til å vinne fantastiske premier!

Konkurranse 7

BLI MED I KONKURRANSEN OM 4 PAR NORTHUG BRILLER!

  • NORTHUG Gold 2.0
  • NORTHUG Silver 2.0
  • NORTHUG Classic 2.0
  • NORTHUG Gold Pro

Northug briller

Northug Eyewear er laget i samarbeid mellom verdensmesteren Petter Northug og den industrielle designeren Bård Eker. Med fokus på kvalitet og en aktiv livsstil er sportsbrillene Northug laget med høy grav av nysgjerrighet og perfeksjonisme. 

I kolleksjonen finner du raske briller innenfor kategoriene Sport og Performance, samt hverdagsbriller i kategorien Lifestyle. 

Konkurranse 6

Konkurranse VINN MADSHUS SKI – ENDURACE SKIN


Best i test DinSide


Endurace Skin passer bra til trening/tur og aktiv skiløping. Med helt ny og lettere kjerne får man en kvikk og rask ski i sporet, mens P190 Nano racingsåle sikrer god glid.
Skiene er lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører.

Med Rottefella Move systemet kan du nå flytte bindingen uten å ta av deg skiene, slik at du lett kan justere feste og glid! Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising.

Konkurranse 5

Vinn en Bluetooth digital Smartvekt til en verdi av 2500 kr fra Active PT

Smartvekt

Bluetooth digital Smartvekt kobles automatisk mot din telefon med Bluetooth og er et uvurdelig verktøy enten du trener for vektnedgang eller vil øke i muskelmasse.
Få statistikk og informasjon på mobilen om vektutvikling, kroppsmasseindeks, fettmasse, muskelmasse og mer.

Active PT

Active PT sin coaching er mer enn bare skreddersydde treningsprogrammer og kostholdsplaner. De tror på læring som en viktig faktor for bedre helse, prestasjonsutvikling og livsstilsendring. Derfor har de en helhetlig tilnærming til deg og prosessen frem mot å nå dine mål. 


Nøye tilpassede kostholdsplaner og skreddersydde treningsprogrammer danner kjernen i arbeidet de gjør for deg, men du har også tilgang til en rekke andre fordeler du kun får hos dem. Active PT er del av en internasjonal utdanningsinstitusjon innen helsevitenskap, og en sentral del av arbeidet de gjør med deg som kunde er å undervise og tilføre kunnskap. De vet at når du lærer og forstår mer, får du mer motivasjon og det er lettere å gjøre endringer og legge ned innsats for å nå dine mål.

Konkurranse 4

Vinn et brett med Celsius Energy Peach Vibe!

Celsius Energy

Uten sukker og karbohydrater – null kalorier

Celsius er stappet med vitaminer og naturlige ingredienser. Celsius inneholder koffein, guarana, b- og c-vitaminer og har antioksidanter fra grønn te og ingefær.

Celsius® er vegansk, uten karbohydrater og inneholder kun naturlige smaks- og fargestoffer. Derfor smaker Celsius så godt! Celsius inneholder syv forskjellige vitaminer og grønn te, ingefær, guarana og koffein.

Vi er dedikert til å tilby den beste smakprofilen blant alle funksjonelle drinker.

Konkurranse 3

VINN POLAR Vantage M2 – valgfri farge! Ønsker du en ekstra god rabatt – se lengre ned.

POLAR RABATT

Koden VINTER15 gir 15% rabatt på Vantage M2, Vantage V2, Vantage V2HR (ikke Vantage V2 Shift Edition) og H10 (ikke 10-kit). Koden gjelder fra 18.02-07.03.2022

POLAR VANTAGE M2

MULTISPORTSKLOKKE MED GPS OG SMARTFUNKSJONER

Polar Vantage M2 multisportsklokke med GPS er en fantastisk kombinasjon av ytelse og funksjonalitet. Den byr på veiledning og data som hjelper deg til å bli sterkere, og essensielle smartklokkefunksjoner som holder deg oppdatert. Polar Vantage M2 er en alt-i-ett følgesvenn på veien mot nye personlige rekorder.

Konkurranse 2

Vi trekker ut 3 vinnere av 1 brett ProPud Chocolate Milkshake

ProPud

Det beste drivstoffet på markedet for både kropp og sjel. ProPud står for gode og proteinrike produkter uten tilsatt sukker.

  • Uten tilsatt sukker
  • 20 g protein pr flaske
  • Laktosefri

Et perfekt mellommåltid!

Konkurranse 1

Vinn et par Salomon felleski S/MAX eSKIN  + PROLINK SHIFT-IN BINDING

S/MAX-serien er konstruert for å ta for seg en av de største forbrukergruppene innen langrenn, den konkurranseinspirerte skiløperen. Her er ytelse en grunnleggende nødvendighet. De trenger et produkt som gjør det mulig å utvikle seg som skiløper og som er enkel å ta i bruk samtidig som den kommer med innovative løsninger som setter fokus på bærekraft.

Hvordan fungerer det

S/MAX er bygget på samme form som vår world cup ski S/LAB CARBON CLASSIC ski. Spenn, profil og sidevegger er den samme for å maksimere fraspark, glid og akselerasjon. 

Fokus på intuitive løsninger

Med eSKIN trenger du ingen smøring, her handler det om et  smørefritt feste og lydløs glid. Og med vår nylanserte SHIFT-IN binding, kan du enkelt finne den posisjonen som samsvarer med løypeprofil, føreforhold eller egen fysisk form. For å skifte posisjon er det bare å vri på knappen for å endre feste eller glid. Og alt dette gjør du enkelt samtidig som du står på skien.

Ny bærekraftig kjerne med resirkulerbare plastflasker

Salomon introduserer en helt ny kjerne med navnet S-CORE 45. S-CORE står for “sustainable core” og “45” for prosentdelen av kjernens vekt som er laget av 9 resirkulerte plastflasker. Denne prosenten er basert på en 201 cm. ski. Ved bruk av resirkulert PET og Densolite skaper dette en perfekt blanding som
resulterer i at S-core har en bevist holdbarhet og som er lett i vekt.

Les mer om skiene her