konkurranser i vinterferien

Vinterferie er kommet for deler av Norge og den er er kjærkommen for mange. Vi kjører konkurranser i hele vinterferien, du får mulighet til å vinne fantastiske premier – følg med her eller på vår Facebookside

Årets store leserundersøkelse

Svar på årets store lesererundersøkelse og hjelp oss å bli bedre! Hvert år kjører Trening.no ut en stor leserundersøkelse som kartlegger alt fra preferanser og treningsvaner med mer om våre lesere.  Dette gir oss en fin pekepinn på hvem vi jobber for, hva dere liker og hva dere vil lese og lære mer om. Hjelp... Les mer »

Du er ikke lat; det er hjernen som lurer deg

I følge verdens helseorganisasjon (WHO) er inaktivitet det største globale folkehelseproblemet i det 21.århundret. Men, har du tenkt på hva som egentlig gjør at de fleste av oss velger usunn mat og sofaen fremfor å bevege oss mer og spise det som er bra for oss?

MIIEGO® kan god lyd

At Danske MIIEGO® fremdeles leverer produkter av høy kvalitet og har den aktive i fokus er det ingen tvil om! Vi har testet to av bestselgerene til MIIEGO®. MIIEGO® har vunnet en rekke priser for design, lyd og kvalitet, og passer perfekt for deg som elsker å trene. Vi har testet Miiego sine to store... Les mer »