Viking Race – noe for deg?

Viking Race, Norges første hinderløp, arrangeres på Tryvann i Oslo, lørdag 24. august.

Inspirert av lignende løp i utlandet, og med et vikingtid- og norrøn mytologi-inspirert tema, arrangeres Norges første hinderløp for ungdom og voksne i Oslo, lørdag 24. august.

Viking Race vil bestå av forskjellige hinder som vegger man må klatre over, trestokker for bæring, klatretau, gjørme, vanndammer, og mer. Deltakere må bruke en kombinasjon av rå styrke, kondisjon og balanse, for å kunne hevde seg i dette 5 kilometer lange løpet.

“Selv om noen av hinderne kommer til å være av det tøffere slaget, er dette fortsatt et løp alle kan delta på”, sier initiativtaker Andreas Dietzel.

Viking Race kommer til å by på utfordringer for både sofaslitere og eliteutøver, og kommer til å være et løp der begge disse gruppene kan konkurrere side om side. Initiativtakerne drar også inspirasjon fra vikingtiden og norrøn myologi, og lager i samarbeid med Kulturhistorisk Museum (Vikingskipmuseet) et viking-tema rundt løpet.

Viking Race støtter også Right To Play (www.righttoplay.no). Right To Play skal gjennom lek og idrett utdanne og bedre barn og unges evne til å takle utfordringene ved fattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden. Viking Race vil gjennom deltakeravgift samle inn penger for å støtte Right To Play sitt viktige arbeid med barn.

Spartan Race – for deg som liker det ekstreme

Om Viking Race
Viking Race arrangeres av Andreas Dietzel, Ena Babic, Isak Ladegård og Jan Mesicek. Med inspirasjon fra vikingtiden og norrøn mytologi, samt den voksende hinderløptrenden, så vil Viking Race teste deltakernes styrke og utholdenhet, både fysisk og mentalt, gjennom en ca. 5 kilometer lang løype i skogen. Første Viking Race avholdes i Oslo, lørdag 24. august, 2013. For mer informasjon se Viking Race sine nett- og Facebook-sider:

www.vikingrace.no
www.facebook.com/vikingrace