Velkommen til Eiluro Sommerskiskole 2017

Eiluro Sommerskiskole inviterer langrennsungdom i alderen 12-17 år til en fantastisk treningsuke og et minne for livet.

På Eiluro Sommerskiskole møter du jevnaldrende, aktive skiløpere og et meget dyktig og erfarent trenerteam. Det blir treningsøkter på rulleski, sykkel og med joggesko, og du vil bli utfordret i både intervall, langtur, hurtighet, styrke, teknikk, ballspill og fjelltur. Ikke minst blir det en rekke konkurranser med fine premier, samt hyggelig og sosialt samvær med trenere og andre ungdommer.

Dalseter Høyfjellshotell er en veletablert arena for sommerskiskolearrangementer, og har 29 år bak seg som vert for SKIsports Sommerskiskole. Fra 2017 er det Eiluro Sommerskiskole som er arrangør for Sommerskiskolen på Dalseter –  men flere av de samme nøkkelpersonene er med.

Hovedtrenere:

Sindre Bergan, sportssjef NTG Bærum og tidligere landslagstrener
Sindre er tidligere landslagstrener for det norske kvinnelandslaget i langrenn, og en kjent personlighet i langrennsirkuset. Han har over tjue års erfaring som hovedtrener på sommerskiskoler.

Øyvind Olstad, sportssjef NTG Geilo Langrenn      
Øyvind står bak suksessen til kanskje landets beste skigymnas de siste årene. På juniorlandslaget for herrer i år går tre av seks løpere på NTG Geilo. Øyvind har lang teoretisk og praktisk erfaring som skitrener, og har flere år bak seg som hovedtrener på sommerskiskoler.

Eiluro Sommerskiskole 2017

Sted: Dalseter Høyfjellshotell, Espedalen
Uke 1: 23. juni – 28. juni 2017
Uke 2: 29. juni – 4. juli 2017
For hvem: Langrennsløpere/skiskyttere født mellom 2000 og 2005.
Pris: Kr. 4.490,-. Dekker opphold og kursavgift. Reise til/fra hjemstedet kommer i tillegg.

Lenker
Hjemmeside for Eiluro Sommerskiskole
Eiluro Sommerskiskole på Facebook