Treningssenter verden rundt

Her er 6 utvalgte byer med hvert sitt treningssenter som vi mener du bør trene i om du har mulighet.

Amsterdam

Ryktene skal ha det til at det er over 600.000 sykler i Amsterdam. Men hollenderne kan mer enn å trø rundt på to hjul, de er vel så glad i å trene på andre måter. Ønsker du å bruke vinnerinstinktet ditt er Squash City stedet å besøke. Utenom å tilby squash er det også et komplett treningssenter. En passende avslutning på treningsøkten er å prøve ut den infrarøde saunaen, dette skal hjelpe på å redusere stress og forbedre hverdagen. De tilbyr også vanlig sauna og tyrkisk bad.

Singapore

Fitness First i Singapore er en treningskjede av ypperste klasse. De er spredd over hele byen og det ene senteret som ligger i Capital Tower er 254 meter høyt. Her kan du svømme, løfte manualer eller ta deg en time på spinningsykkelen. Mulighetene er mange, det er opp til hva du ønsker å trene. Det er bare å nyte omgivelsene.

New York

Liker du å bygge muskler bør du ta deg en tur til Bev Francis Powerhouse Gym om du er i New York. Studioet er pakket med det beste og tyngste utstyret, og du treffer garantert folk som besitter en enorm kunnskap og villig deler sine råd og tips til hvordan å få den kroppen du måtte ønske.

Foretrekker du heller et treningssenter som tilbyr større variasjon kan du prøve deg på BFX Studio som åpnet dørene juni 2014. I tillegg til alle de forskjellige gruppetimene kan du gjøre en Fit3D skanning av kroppen din slik du virkelig ser fremgangen etter uker med trening.

Berlin

Er du i Berlin er American Fitness et bra alternativ. Gjennom hele dagen har de forskjellige gruppetimer som yoga, body pump og sirkeltrening. Når du er ferdig med treningsøkten kan du slappe av i deres velværeavdeling som inneholder badstue, avslapningsrom og solarium. Om du skulle ha med barn kan du plassere dem i barneavdelingen.

København

I vakre omgivelser helt ved sjøen ligger Charlottehaven. Book din egen personlige trener som hjelper deg å sette mål og forbedre treningen slik du får de resultatene du ønsker. Fasilitetene er det ingenting å si på, her har du muligheten til å svømme, spille squash, gå på gruppetimer eller bruke treningsapparatene til generell muskeltrening.

London

Treningskjeden Virgin Active finner du over hele England. Er du i London, anbefaler vi det som ligger i vakre Notting Hill. Treningssenteret er fordelt på tre etasjer. I resepsjonen har du mulighet til å unne deg en matbit før eller etter trening. I første etasje finner du det du trenger av vekter og apparat. I tredje etasje finner du svømmebassenget. En viktig ting å huske, bruk den banen som passer ditt nivå. Du får fort stygge blikk og kommentarer om du kommer i veien for andre. Garderobene er utstyrt med steamdusj som skal gi en helsebringende effekt. En liten funfact til slutt, er du heldig løfter du kanskje vekter sammen med den kjente sangeren Seal, han bruker nemlig dette senteret ukentlig.

 

Artikkelforfatter er Stian A. Norheim skriver for Expedia.no