Trening som nyttårsforsett?

Tusenvis av nordmenn har trening som nyttårsforsett, og mange Facebookbrukere er nå i gang med å avlegge Treningsløftet for 2011. Noe av det viktigste du kan gjøre for å lykkes er å nemlig fortelle andre om målene dine.

– I en tid der vi sitter oss syke tror jeg mange synes det er greit å vise at de tar ansvar for egen helse ved å avlegge Treningsløftet, sier Trond Evald Hansen i Sportsbransjen som sammen med Roede-metoden står bak Treningsløftet.

– Vi ønsker å samle alle som setter fokus på trening i 2011 på Facebook, sier Lis Pedersen Strøm i Roede-metoden.

Et par tusen nordmenn har allerede rukket å avlegge løftet om å trene minst to ganger i uken.

– I det daglige er våre mange butikkansatte mest opptatt av å hjelpe folk med  riktig utstyr, slik at de får gode aktivitetsopplevelser, sier Trond Evald Hansen.

– Samtidig vi vet at mange trenger litt ekstra motivasjon for å komme i gang. Med Treningsløftet får du muligheten til å sparke deg selv bak, sier han. Som adm dir i Sportsbransjen representerer Hansen 90 prosent av landets sportsforhandlere.

– I over 35 år har nordmenn kunnet gå ned i vekt med Roede-metoden og på kursene våre har vi mange ganger erfart hvor viktig det er å støtte hverandre og fortelle andre om målene dine, for at du skal lykkes i å oppnå dem. Derfor er vi med på Treningsløftet! sier Lis Pedersen Strøm som er adm dir i Grete Roede.

Trening.no ønsker alle et godt nyttår!

Sjekk ut treningsløftet her