Teste grenser og mot høyere mål – ultramaraton

Les om og se film fra Maries deltagelse i ultramaraton i Malaysia.

Her kan du lese om Maries vei til deltagelse i Ultramaraton:

«Litt Google-surfing og besluttsomhet i øyeblikket kan gjøre underverker.

I februar 2013 stjal en nettside om et terrengløp i Malaysia oppmerksomheten min. “The Most Beautiful Thing” kalte de det. Det skulle gå for 3. året i Kota Kinabalu på Borneo. Et par dager gikk og jeg signet opp på et 50km ultra terrengmaraton som skulle bli mitt første løp noensinne.

14. september
Dagen som jeg hadde forberedt meg på i 7mnd var endelig kommet! Vi skulle først bli fraktet fra Kota Kinabalu nesten 2timer inn i landet, mot fjellene.

Starten gikk kl 8 med over 800 påmeldte fordelt på løpslengdene 25k, 50k og 100k. For det meste deltakere fra Indonesia og Malaysia, og blandt dem var jeg som eneste norske påmeldte. Merkelig nok..

Dette løpet er noe av det sykeste, tøffeste og mest fantastiske jeg har vært med på! Man kan vel si at det var søtt av meg å tro at turer rundt Frognersetern skulle telle som forberedelse til dette løpet.

12 timer og 7 minutter gjennom elver, hengebruer, gjørme, høy varme og fuktluftighet, pøsende regn og tøffe stigninger sikret meg delt 8. plass i dameklassen av 61 som gjennomførte, og nesten 100 påmeldte.

Jeg håper denne videoen kan inspirere flere til å teste egne grenser og høyere mål.»

/Marie Holmerud