Tren smart, tung styrke og tre kjappe

Disse fem sakene er mest lest på trening.no i oktober. Har du lest disse?

 

Tre økter alle har tid til

Disse treningsøktene er enkle å gjennomføre, og svært effektive. Det finnes vel ikke noe bedre enn å kickstarte dagen med en real treningsøkt? I denne artikkelen får du oppskriften på tre enkle og svært effektive morgenøkter som setter i gang forbrenningen og gir deg den perfekte starten på dagen! Du får også enkle råd som gjør deg mer motivert til å sprette opp av sengen om morgenen.

Les saken her: Tre økter alle har tid til!

 

Komplett styrkeprogram med 4 øvelser

For å bli sterkere må du ha en variasjon av øvelser i treningsprogrammet ditt. Her er fire øvelser som du kan starte med. Når du skal bygge muskler er det to regler som gjelder.

Les saken her: Komplett styrkeprogram med 4 øvelser

 

Tung styrketrening for løperen

Kristin Birkelund er glad i både styrke og løping, Hun mener blant annet at tung styrketrening vil fremme prestasjon og forebygge skader for langdistanseløpere. Du kjenner henne kanskje best som @kristinbirkelund på Instagram. Etter tre år som instagrammer har antall følgere vokst til over 25.000.

Les saken her: Tung styrketrening for løperen

 

Tren smartere, ikke hardere

– Jeg har vært så heldig å treffe en del verdensstjerner gjennom årene. Noen av dem har jeg hatt sjansen til å følge på nært hold, sier Jack Waitz. Løpetreneren og mannen til løpedronningen Grete Waitz.

Les saken her: Tren smartere, ikke hardere

 

Slik gjør du en burpee – riktig!

Det er en fantastisk øvelse, men for at du skal få skikkelig effekt av burpees må du gjøre de riktig. Her er forklarer vi hvordan. Bruk denne guiden til å lære deg hvordan du gjennomfører en burpee, og få maksimalt utbytte både for kondisjon og fettforbrenning.

Les saken her: Slik gjør du en burpee – riktig!