Magnat Center er folkets nye toppidrettssenter

Med over 2400 kvadratmeter boltreplass i topp moderne lokaler sentralt på Skøyen i Oslo, tar Magnat Center mål av seg å bli folkets toppidrettssenter, og samtidig det råeste treningssenteret i Europa.

Senteret har sin offisielle åpning 31. januar, hvor media er invitert. Her er pressemeldingen:

Magnat Center er et folkelig alternativ til Toppidrettssenteret på Sognsvann – og passer for deg som vil noe med treningen. Vi gir deg de aller fremste treningsmetodene, vi har det beste støtteapparatet og det mest moderne treningsutstyret. Om du er mosjonist, idrettsutøver eller helt ute av form, spiller ingen rolle. Om du for eksempel ønsker å bli en bedre løper eller raskere på ski, er tilbyr Magnat Center nå noe helt nytt i Norge.

Magnat har lang historikk med idrettsutøvere i Norge. Vi har også vårt eget medisinske senter som tilbyr både spesialist- og allmennmedisin. Funksjonell trening og stor faglig kompetanse er Magnats styrke.

Vi har over 40 års erfaring fra toppidretten, og nå ønsker vi at dette skal komme mosjonistene til gode. Enten du ønsker å trene til Birken eller Oslo Maraton, eller bare vil komme i form, er Magnat Center stedet for deg. Vi tilbyr bransjens ypperste treningsutstyr og har prestasjonstrenere og personlige trenere med spesialkompetanse fra norske toppidrettsutøvere. Vi har også ski-spesifikk gruppetrening, Puro Yoga, spinning og basistrening. På Magnat kan du også få gjennomført tester av maksimalt oksygenopptak m/ laktatprofil, hurtighet, spenst – og mye mer.

– Magnat setter en ny standard for den vanlige mannen i gata, og tilbyr en unik måte å trene på. Jeg ønsker selv at mine utøvere skal trene her, sier trenerlegenden Jack Waitz.

Vi har både personlige trenere og prestasjonstrenere. Sammen med en personlig trener, vil du nå målet ditt. Vi har gjort det før for toppidrettsutøvere – nå er det din tur. Våre prestasjontrenere er treningsspesialister. De trener deg idrettsspesifikt og bruker idrettsspesifikke bevegelser for å gi deg optimal treningseffekt. Prestasjonstrenere passer for både deg som fokuserer på én enkelt idrett – og for deg som har spesielle treningsbehov. Våre prestasjonstrenere jobber tverrfaglig med fysikalsk avdeling – hos Magnat Medisinske senter.

Magnat Center har to hovedrom: Galleriet, med funksjonell trening som fokus – og løpebane samt «Bunkersen» – hvor du finner det beste utstyret som det er mulig å få tak i – fra våre power-racks fra Keiser, med luftmotstand kombinert med vektmagasiner, spurtmaskiner med lufttrykk som motstand, vår cardio-sone med løpemaskiner fra Woodway – til egen løfteplattform. Vi har spennende saltreninger: skispesifikk gruppetrening, spinning, Puro Yoga og funksjonell basistrening av kroppen.

Vi har også en egen kurs- og utdannelsesvirksomhet hos oss – Magnat Education. Prestasjonstrenerne som holder disse kursene, er tilgjengelige for deg og – og din trening.