I form til sommer´n- uke 8

Fit på åtte uker, bikiniform på seks uker, få sommerkroppen på 12 uker. Disse overskriftene florerer rundt om på nettet i disse tider. Overskriften på mine artikler er også en variant av akkurat dette. Noen lar seg provosere, og noen blir motiverte.

En ting er iallefall sikkert, når sommeren nærmer seg og det igjen er klart for å finne fram bikinien så fokuserer vi mere på hvordan kroppen vår ser ut.  Jeg mener selv at vi bør justere fokuset fra kropp til et fokus på en bedre helse. Øk hverdagsaktiviteten, tren og spis mat som gjør kroppen din glad.  Gjør vi det, vil kroppen vår naturlig nok se bedre ut også. Alle ønsker vel å bli den beste utgaven av seg selv? Både fysisk og psykisk.
For de som sliter med å komme seg opp av sofaen, så synes jeg det er supert at slike artikler kan motivere folk til å starte opp med trening.

Fører alle veier til Rom?
Uttrykket «Alle veier fører til Rom» brukes i alminnelighet i situasjoner hvor man mener alle løsninger er like gode eller alle fremgangsmåter vil gi et godt resultat.
Er det slik med trening? Nei, det er det nok dessverre ikke. Forskning viser at det faktisk er enkelte treningsmetoder som er mer effektive enn andre. 4×4 intervall trening er et godt eksempel på akkurat dette. Men det er vel så viktig å trene det man synes er gøy også. Istedenfor å miste motivasjonen og kutte ut treningen, er det bedre å trene noe du faktisk liker og motiveres av. Da vil du lettere lykkes på veien mot en god helse og en sprekere kropp.

 

I form til sommer’n – uke 1
I form til sommer’n – uke 2
I form til sommer’n – uke 3
I form til sommer’n – uke 4
I form til sommer’n – uke 5
I form til sommer’n – uke 6
I form til sommer’n – uke 7

Nå går vi inn i aller siste uke av I form til sommer´n. Min egen motivasjon til videre trening er høy, mye takket være lystbetonte treningsøkter som jeg liker, og sist men ikke minst; gode resultater.  Formen min har blitt betydelig bedre, i form av økt kondisjon, reduksjon av fettprosent og sist men ikke minst mere energi ved hjelp av gode tips til kosthold fra vår kostveileder Svanhild Sunde.
Helt til slutt vil jeg oppfordre deg til å fortsette å trene.  Finn en treningsform som du liker, ute eller inne og gjerne med Trenpånett.no. Gi kroppen din god og sunn næring, beveg deg og nyt livet året rundt!

God sommer!

Lykke til videre med en sunnere livsstil!
Sporty hilsen
PT Renate Bolland fra Trenpånett.no