Dette kan du forvente deg

Bedre form er noe alle ønsker seg. Her er siste oppkjøring for vi starter vårt prosjekt «12 uker til toppform».

Det begynner å nærme seg oppstart på «kom i form på tolv uker» og jeg håper at du som leste den første artikkelen har forberedt deg med tipsene jeg ga før vi nå setter i gang. Har du funnet et mål som gjør deg motivert og som gjør at du har lyst til å fullføre?

Du finner vår første artikkel i prosjektet «12 uker til toppform» her.

 

Sunnere og sterkere skrevet av Kristine Weber.

Sunnere og sterkere skrevet av Kristine Weber.

Få varsel på e-post
Legg inn din e-post så får du et varsel når nye planer legges ut hver 14. dag. Blant alle som registrerer sin e-post trekker vi også ut flotte premier i de neste ukene. Blant annet boka «Sunnere og sterkere» av Kristine Weber.
Registrer din e-post via denne linken, eller i skjemaet nederst i denne artikkelen.

Som vi var inne på så er det mentale veldig viktig i en endringsprosess. Man skal endre på noe man har gjort over lang tid, og dette krever at hodet er forberedt og innstilt på handlingene. For å hjelpe mer med forberedelsene skal jeg fortelle om hvordan ukene blir lagt opp slik at du om et par uker kan gå over til handlingen.

Hva kan du forvente deg i hver artikkel
Det vil bli publisert en ny artikkel hver andre uke. Disse vil inneholde tre treningsøkter, styrke og utholdenhet som kan gjøres ute, hjemme eller på treningsstudio. Varighet på øktene er mellom 45-60 minutter (+/-). Du bestemmer selv hvilke dag og tidspunkt du skal gjennomføre øktene på. Det er rom for justeringer etter hvordan dagene dine ser ut og hva målet ditt er.
Øktene vil sørge for at du får god variasjon og progresjon.

Viktig med fokus på kosthold
Kosthold er en viktig faktor for god helse og for å få optimal effekt av aktiviteten du gjør. Hver artikkel vil inneholde forslag til frokost, lunsj, middag og kveldsmat, samt tips til mellommåltider. Handleliste følger med slik at det gjør det enda enklere.
Det er viktig å presisere at vi alle har store individuelle forskjeller på ernæringsbehov og at dette ikke er noe fasit svar på hva du skal spise av for eksempel mengder og fordeling av makronæringsstoffer (protein, fett og karbohydrat) i et måltid.

I tillegg kommer ukens utfordring og ukens tips.
Jeg har stor tro på at du vil komme i bedre form på tolv uker hvis du følger planen du har satt deg.

 

Du finner vår første artikkel i prosjektet «12 uker til toppform» her.

Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker