Corebar Vital – Det nyeste innen coretrening

Lover bedre kroppsholdning, smidigere rygg, bedre kondisjon og høyere forbrenning.

Corebar Vital skal være for alle, både nybegynnere og viderekomne, og spesielt for den som av en eller annen grunn ikke kan hoppe eller løpe så mye. Det nye konseptet er en treningstime med kondisjon og funksjonell mage – og ryggtrening, og lover bedre kroppsholdning, smidigere rygg, bedre kondisjon og høyere forbrenning, uten hopping eller løping.

–    I Corebar Vital ligger mestringsfølelse i høysetet. Det skal passe for både nybegynnere og viderekomne. Denne treningen passer veldig bra til dem som vil være med på gruppetimer, men som av en eller annen grunn ikke kan hoppe eller løpe så mye, sier Kristin Lervik Larsen, som er fysioterapeut og produktutvikler i Coremon. 

Corebar Vital er det siste på markedet og bygger på samme prinsipper som det norskutviklede treningskonseptet Corebar som ble startet i 2006. Corebar kombinerer populære treningsformer som aerobic, dans, kampsport, tradisjonell gymnastikklære, yoga, pilates osv.    

Larsen påpeker at det er mange som går rundt på treningssentrene som av ulike årsaker ikke kan hoppe eller løpe i like stor grad.

–    Det kan for eksempel være på grunn av skade, eller at man er i en oppbyggingsfase. Corebar timen kan også være for dem som aldri har trent før. Da kan dette legge grunnlaget for å komme i form.

Lene Ruud viser at man kan bli svett uten å hoppe. Hun fikk prøve Corebar Vital under Fitness Convention i Oslo.

–    Timen var kjempebra. Det er mange som ikke liker å hoppe, denne timen var uten hopp, og jeg synes den var veldig bra. Den kombinerer kjernetrening, kondisjon og avspenning, sier en svett Lene Ruud etter timen.


Lene Ruud fornøyd etter timen.

Hun arbeider som instruktør på SATS, og tror denne treningsformen kan bli populær. 

– Jeg tror dette er noe som kommer til å slå an på norske treningssentre, sier Ruud.

Også Kristin Lervik Larsen påpeker at det allerede er stor etterspørsel, og at blant annet Spenst Alta og Elixia Kolbotn allerede har startet opp med timene.