2 for 1 i hele september!

Påmeldingen til Sommernattsløpet 2017 er åpen, og vi markerer det med 2 for 1 i hele september. Ta med deg en venn, kjæreste, kone, nabo, kollega eller andre.

Sommernattsløpet i Oslo ble en umiddelbar suksess da det ble arrangert for første gang i juni 2016. Nå gjentas løpefesten, og datoen er satt til 18. juni 2017 klokken 22.00.

Løping og påfølgende båttur i solnedgangen var tydeligvis en vellykket kombinasjon, og det kom flere gode tilbakemeldinger fra deltakerne som var med i fjor:
«Håper dette blir et voksende arrangement år etter år – veldig god stemning!»,
«Herlig å løpe på kvelden – topp tidspunkt!»
«Felles oppvarming med band var gøy, godt jobba med å skape et inkluderende løpemiljø!»

Løpet er åpent for alle, og den flate 5km lange løypa er for både de som vil gogge (gå/jogge) og de som vil løpe fort. Raskeste løper i 2016 var fornøyd:
– Det var et veldig fint arrangement med bra start- og målområde og topp stemming, sier Asbjørn Ellefsen Persen, fjorårets totalvinner med tiden 14.47 minutter.

Eva Katrine Thomsen løp sitt første løp noensinne i Sommernattsløpet. Og det ble en god opplevelse.
– Det kunne ikke vært en bedre opplevelse! Det var et helhetlig, profesjonelt og flott arrangement, med herlig energi, kveldssol, store smil, heiarop og masse treningsglede! Jeg storkoste meg fra start til mål, og det var så herlig å se at vi var deltagere i alle aldre, som synes det var like gøy, sa Eva Katrine etter målgang.

meld-pa-2-for-1-stripe

Om Sommernattsløpet
I Sommernattsløpet løper du inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. Løypa er 5 kilometer lang og går langs bryggekanten. Det legges stor vekt på løpeglede og god stemning.

«Genialt å utnytte havnepromenaden til et løp! Åpne byen mot fjorden med fysisk aktivitet – ingenting er bedre enn det!», var en av tilbakemeldingene etter løpet.

Hele 98 prosent av fjorårets deltakere som ga sin tilbakemelding sa at det var sannsynlig for at de ville delta også i 2017.
Deltakeravgiften er 400 kroner per påmelding, så ved å benytte deg av septembertilbudet sparer du 400 kroner når du melder på to personer.

Afterrun
I år som i fjor arrangeres det et afterrun med musikk, mat og drikke ombord på MS Bjørvika. En av deltakerne uttalte følgende om fjorårets afterrun: «En veldig hyggelig båttur med god burger og hyggelige folk. Veldig artig at det var liveband med på båten, det satte virkelig stemningen», lyder en av tilbakemeldingene vi fikk på afterrun-arrangementet.
meld-pa-2-for-1-stripe