Pressio – kvalitet som varer

PRESSIO‘s mål er å bli verdens første og eneste sanne tekniske treningstøymerke som virkelig er bærekraftig. Som sponsor av Oslo Løpsfestival støtter de også oppom kortreist konkurranseløping. Les om Pressios miljøvennlige teknologier her.

Pressio er opptatt av å kunne gi et best mulig miljø til kommende generasjoner. Dette gjenspeiles i tankegangen bak produktene deres.

Det relativt nye merket er i år sponsor for Oslo Løpsfestival. Festivalen består av åtte løp som byr inn til kortreist løping hvor du blir kjent i egen by og samtidig får utfordret deg med startnummer på.

Miljøvennlig farging

Pressio er den første tightsprodusenten som bruker en miljøvennlig, revolusjonerende EcoDye innfarginsteknologi. 

Produktene får gjennom denne prosessen et kraftigere og mer stabilt trykk som varer lengre. EcoDye-teknologien gir disse FORDELENE:

Slitesterk søm-teknologi

Pressio bruker også en annen ny teknologi på tightsene sine. Active Seam gir 2 x bedre stretch og har 30 % mer styrke enn bransjestandarden for flatlock-sømmer. 

Dette er den best egnede sømmen for kompresjonstights. Den beveger seg med stoffet, tåler kraften fra bevegelsene dine, og gir bedre holdbarhet, hvilket gjør at du kan ha plagget lenge. 

Treningstøy av 100% resirkulert Polyester 

Alle Pressio’s overdeler og kortbukser er laget med tanke om å gi brukerne en best mulig komfort under trening samtidig som man gjør sitt ytterste for å påvirke planeten i minst mulig grad, både ved valg av materialer og produksjonsmåte.

Alle Pressio’s overdeler og kortbukser er 100% resirkulert, GRS-sertifisert (Global Recycled Standard) og bluesign®-godkjent.

Eco Tech MF, materialet Pressio bruker i de fleste av sine overdeler, er laget av 100% resirkulert REPREVE®-garn. 

Ved å benytte en graderingsteknologi for de tynne trådene i stoffet, er behovet for en kjemisk behandling av stoffet ,for å oppnå en effektiv transport av svette, redusert til null. Denne miljøvennlige behandlingen gjør det mulig at treningstøyet tørker raskere og gir deg økt komfort som overgår ikke-syntetisk garn.

Game changer innenfor teknisk treningstøy

Produktene til Pressio selges i alle XXL-butikker rundt om i Norge, i tillegg har Pressio egen nettbutikk.

Distributør i Norden: Smart4U Group AS, E-post: info@smart4u.group, WEB: www.smart4u.no