Vi har testet Polar A300

Vi har testet den nye modellen fra Polar som ble lansert i mai. Dette er en fargerik og sporty hverdagsklokke som inspirerer til en aktiv livsstil.

Test av Polar V800

Vi har testet toppmodellen fra Polar. Dette er en solid multisportklokke med god brukervennlighet. Polar V800 har god design, integrert GPS, logger aktivitetene dine døgnet rundt, registrerer søvnkvalitet og gir deg informasjon om behovet for restitusjon etter trening. Klokken er lastet med funksjoner og gir god dybdeanalyse av treningsøkter.

iPod shuffle

Mange bruker Mp3-spillere når de trener. Vekt, størrelse og hvordan spillerene fungerer i praktisk bruk er kritiske faktorer når man er i bevegelse. Vi har testet Apples nyeste iPod shuffle som på papiret må være midt i blinken. Men er den det?

Polar RS800CX

Trening.no har lånt denne multi treningscomputeren for testing. Her kan du lese om vår erfaring med klokken.

Forerunner 405

La du merke til at noen av langrennsløperene våre under OL hadde en rund, grå og litt stor klokke på hånden? Garmin Forerunner 405CX har blitt veldig populær blant både aktive utøvere og vanlige mosjonister. Gjennom nesten ett år har vi testet klokken. Les vår anmeldelse!