Vil du å blogge for Trening.no?

Vi søker etter 5 nye bloggere som kan skrive om trening på nettsiden vår. Har du nettopp funnet treningsgleden, eller har du en helt konkret målsetting du jakter?

Vi ønsker bloggere på trening.no, og søker i første omgang etter fem ulike treningsentusiaster. Faller du innunder noen av disse kategoriene, og i tillegg liker å dele dine erfaringer, ser vi fram til å høre fra deg.

Nyvunnen treningsglede

Den første typen blogger vi er på utkikk etter er deg som nylig har funnet treningsgleden. Kanskje var det lockdown som førte til at du kom i gang med treningen?

Hvis du anser deg selv som relativ fersk innen trening, og har lyst til å skrive om hva trening har betydd for deg etter oppdagelsen, samt om framgangen du nå opplever – søk i skjema lenger ned.

Konkret målsetting

Den andre typen treningsentusiasten vi har lyst til å høre fra, er deg som har satt deg et helt konkret mål for 2022, og har en plan for hvordan du skal oppnå dette. Det spiller ingen rolle hva slags mål det er, enten det er å løfte 200 kg i knebøy, klare opptakskravene i militæret eller ditt første ultraløp. Vi har lyst til å lese om din målrettethet og arbeidet fram mot målet.

Sitter du på en annen idé?

Det er selvfølgelig ikke slik at vi lukker døra for andre typer treningsentusiaster. Hvis du sitter på noen gode ideer, eller bare generelt har lyst til å være en del av blogger-staben til trening.no, så vil vi selvfølgelig gjerne høre fra deg!

Hvem kan søke?

Vi ønsker et bredt mangfold på nettsidene våre, og oppfordrer alle typer treningsentusiaster til å søke. Sterke, svake, store, små, gamle, unge, de med bevegelsesutfordringer, eller med minoritetsbakgrunn – you name it.

Hva forventes av deg som blogger?

Vi ser gjerne at du skriver minimum ett blogginnlegg i måneden. Du vil få god hjelp med vinkling, korrektur og redigering om du ønsker det.

Vi honorerer ikke bloggerne våre, men forsøker til gjengjeld å ta vare på storfamilien vår.

Dette skal med andre ord være et overskuddsprosjekt for deg – noe du har lyst til å bruke tid på, og som du tror du kan vokse på.

Vi gleder oss til å høre fra deg, og vil kontakte de som blir valgt ut i slutten av januar.