Personlig trener – Gratis webinar!

Er du glad i trening? Kan du tenke deg et aktivt yrke hvor du møter og hjelper mange mennesker? Da burde du kanskje bli personlig trener! AFPT er en anerkjent utdanningsinstitusjon, som har utdannet tusenvis av personlige trenere i over 16 år.

Gratis informasjonsmøte

AFPT kjører nå et gratis nettbasert informasjonsmøte med Kine Arntzen, Torsdag, 10. februar, 2022 kl. 20:00. Hun vil kunne svare på alle spørsmål du eventuelt måtte ha i forbindelse med en Personlig trener utdannelse.

Akademiet for Personlig Trening (AFPT) har hvert år mellom 400-600 studenter. I løpet av de siste 16 årene har de utdannet over 8000 trenere på ulike nivåer.

AFPT har store ambisjoner og det er særdeles fordelaktig for deg som student. De skal tilby Norges beste utdannelse innen trening, helse og ernæring og de skal gjøre deg som student til en etterspurte personlig trener. For å klare dette skal AFPT ha de beste foreleserne, i tillegg til studiepensum og studieopplegg som kontinuerlig blir evaluert og forbedret, for at nettopp du som student skal få de beste forutsetningene.

Hos Akademiet For Personlig Trening kan du ta PT-utdannelse både med og uten studiepoeng. Det er et samarbeid med Høgskolen i Volda hvis du ønsker å utdanne deg med studiepoeng.

Hva er egentlig en PT?

De fleste har hørt om en PT. Du har sannsynligvis møtt noen på treningssentret ditt, eller sett og fulgt noen på for eksempel på Instagram. Men siden du kanskje vurderer å bli en selv, kommer det her litt mer informasjon om hva det er, og hva du blir:

I løpet av 1 år blir du en proff PT som er trygg nok og har kunnskap nok til å være personlig trener for andre, enten som selvstendig eller som ansatt for eksempel på Sats, EVO eller andre lignende sentre.

Før var det kanskje sånn at å bruke PT var noe eksklusivt og forbeholdt pengesterke kjendiser, sånn er det ikke lenger. Nå har vanlige folk oppdaget dette – og de ELSKER det. Trening er populært og god helse har blitt enda viktigere for folk flest – det kommer både treningsbransjen og deg som PT til gode.

Bor du et sted uten treningssenter, trenger du ikke bekymre deg. De siste årene har det blitt veldig populært med Online Coaching, noe du som PT kan arbeide med hvor som helst i verden. Online Coaching er personlig trening, kostholds- og livsstilsendring på nett. Fordelen med dette er at du som PT kan jobbe med mennesker over hele verden og at de som kunde har treneren sin med deg «overalt». Du som PT er bare et tastetrykk unna.

Som student hos AFPT kan du også velge å spesialisere deg innenfor flere områder. Det kan være utholdenhet, kosthold, rehabilitering eller salg/markedsføring/coaching.

Hvorfor ta utdanning hos AFPT?

De fleste som blir PT, er lidenskapelig opptatt av trening og den effekten den gir på kropp, helse og humør. I tillegg har mange evnen til eller ønske om å utvikle evnen til å jobbe systematisk med å påvirke kropp, helse og ytelse – både for seg selv og andre.

Det å bli PT kan faktisk være et svært viktig bidrag til folkehelsen – å få folk i form og i stand til å gjøre gode valg er god samfunnsøkonomi. Personlige trenere syns det er veldig givende å hjelpe andre mennesker. Mange PT kunder sier at de faktisk aldri hadde trent, hvis de ikke hadde en fast avtale med sin PT.

De aller fleste faller for det å kunne jobbe med hobbyen sin og at du som PT betyr veldig mye for veldig mange.

Utdannelsen hos AFPT gir deg en EHFA nivå 4-sertifisering. Det gjør at du blir attraktiv som PT i både inn- og utland. AFPT samarbeider med ledende treningssentre som SATS, EVO og Actic – det øker muligheten for at du kommer i jobb raskere etter utdanningen. Det høye nivået på utdanningen gjør deg også mer etterspurt og kompetent for fremtidens krav til personlige trenere.

Pensum er digitalt og blir oppdatert to ganger i året – og en fin bonus er det at du alltid vil ha tilgang til informasjonen som ligger der. Du blir også en del av et lukket studentforum med foreleserne og du får lydfiler av alle forelesningene. Dette er en stor fordel når du skal ut på jobb etter endt utdanning. Da har du alle hjelpemidlene og informasjonen du trenger for å lykkes.

Akademiet For Personlig Trening (AFPT)

  • Akademiet for Personlig Trening ble etablert i 2004. Siden etableringen har utviklingen gått svært raskt, og vi har nå mellom 4-600 studenter i året. AFPT er markedsledende på denne utdanningen.
  • Vår målsetning er å tilby landets beste utdannelser innen trening, helse og ernæring og gjøre Norge til verdens sunneste land.
  • AFPT har 5 personer ansatt i administrasjonen og har 40 forelesere/lærere. Akademiet har et tett samarbeid med Høgskolen i Volda.
  • Målsetningen er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle tilbudet til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.
  • Våre lærere er håndplukket basert på sine faglige og menneskelige egenskaper og anses blant de beste på sine felt i Skandinavia.
  • AFPT er den beste og tryggeste veien frem til et yrke innen trening og helse.
  • AFPT har et tett samarbeid med de største treningskjedene med store jobbmuligheter for deg senere.
  • Det er et fleksibelt studium: Utdanningen tar 1 år, med eller uten studiepoeng. Undervisningen foregår på nett og i praksis på skolen. Du kan søke om opptak i januar, april, august og november. Studiet foregår delvis i de største byene i Norge.