5 gode grunner til å spise vafler hver dag

For mange er vafler forbundet med tradisjoner og selskaper – men hva om du kunne spise vafler hver dag? Med disse suverene proteinvaflene kan du kose deg på en sunnere måte.

Alle er glad i den hjerteformede herlige vaffelen! Den er tross alt å regne som en kake. Men med vaffelmiksen fra Bodylab.no kan du spise vafler hver dag med god samvittighet. Gunstig for treningen din er det også!

Det blir ikke enklere

Bodylab.no har utviklet noen av de mest suverene proteinvaflene på markedet. Vaffelblandingen setter standarden for hvordan proteinpannekaker bør smake. Med den enkle og gode blandingen kan du på ganske få minutter trylle fram de lekre og smaksrike proteinvafler. Perfekt etter en treningsøkt når du trenger sunt og godt påfyll kjapt.

Fem gode grunner til å spise proteinvafler

  • Lite sukker
  • Høyt proteininnhold
  • Lite fett
  • Utrolig enkelt å lage
  • Meget velsmakende

Er barna lei brødskiver i matboksen på skolen eller i barnehagen? Hvorfor ikke sende med de små hjerteformede vafler med godt pålegg. Husk å sende med nok – det kommer til å gå unna.

Passer også perfekt til frokost eller som kveldsmat etter en lang dag og en tøff treningsøkt. Takket være det høye proteininnholdet holder du proteinsyntesen igang. I vaffelmiksen fra Bodylab er det hele 32 gram protein per 100 gram.

Protein holder deg mett

Folk som ønsker å spise sunnere får i seg en høyere andel proteiner. Hovedgrunnen er at de blir mer nøye med hva de spiser og reduserer på matvarer med sukker og fett, samt godteri og snacks.

Økt proteininntak kan være en fordel for de som ønsker å kontrollere blodsukkeret og gå ned i vekt. Dette fordi kroppen bruker mer kalorier når du spiser og fordøyer protein i forhold til karbohydrater og fett.

Proteiner kalles kroppens byggeklosser for en grunn. Trener du mye og er aktiv, bør du sørge for å ha litt protein i hvert måltid for å opprettholde den viktige proteinsyntesen. Det anbefales at proteiner utgjør mellom 10 og 20 prosent av næringsinnholdet vårt i løpet av en dag.

Du trodde kanskje at vaffeldagen 25. mars var en norsk tradisjon? Det er den ikke og den stiller seg i rekken av flere tradisjoner vi har importert fra utlandet. Tradisjonen er fra Sverige og dagen markerer overgangen fra vinter til vår.