Løp og vinn

Under Armour og Endomondo har sammen laget en utfordring til alle som løper. «You vs the Year» er den mest motiverende utfordringen du kan gjennomføre i år.

Det er ikke til å stikke under en stol at vi alle trenger påfyll av motivasjon. Det er ikke alltid like morsomt å snøre på seg skoene og legge ut på tur. Nå vil Under Armour motivere deg til aktivitet, og du kan både komme i god form og vinne flotte premier.

Flotte premier
Det hele går ut på å løpe tilsammen 1.000km i 2016. Det vil si 25km i uka hvis du starter 1. mars, og det er noe de aller fleste vil klare. Du logger all løpingen din på løpeappen Endomondo. En enkel og brukervennlig app som også gir deg tilbakemeldinger mens du løper. Etter løpeturen lastes økten automatisk opp til din profil og utfordringen «You vs the Year». Du er da med i trekningen av eksklusivt utstyr og muligheten til å bli med i løpeteamet til Under Armour. Du blir motivert ved å utfordre deg selv, og du vil samtidig inspirere andre til å ta på seg løpeskoene.
Allerede nå har nærmere 280.000 løpere rundt hele kloden meldt seg på utfordringen. Hver gang du løper og logger treningen din, vil du være en del av dette verdensomspennende teamet. Du får tilgang til treningsplaner og motivasjonstips.

Slik blir du med
For å bli med laster du ned appen Endomondo til mobilen din. Der kan søke opp utfordringen «You vs the Year», og du kan logge opp til to løp hver dag frem mot målet på 1.000km. Hver eneste uke hvor du logger løpingen din har du muligheten til å vinne utstyr fra Under Armour.
Tag løpeturene dine på Instagram med #YouVSTheYear @UARunning @ResidentRunners.

Les mer om utfordringen her:
https://www.endomondo.com/challenges/26354120
https://www.underarmour.com/en-us/you-vs-year

fb_instagram3_small artikkel