Vinn treningsuke i Portugal

En hel uke for to personer med løping, god mat, herlig klima og løpeglade mennesker – i Portugal. Det kan du vinne på selve julaften. Se her hvordan!

For å være med i trekningen på julaften klokken 12.00 må du være påmeldt nyhetsbrevet til Springtime Travel Norge. Du melder deg på via linken nederst i denne artikkelen.

Premien

Vinn valgfri treningsreise til Portugal, vår eller høst 2019, for to personer inkl. fly, hotel, halvpensjon og 60 ulike treningstimer å velge mellom. Premien har en verdi på 24.000 kroner. Bli med i konkurransen ved å melde deg på nyhetsbrevet og godkjenne GDPR her…

Løps- og treningsreiser

Springtime Travel tilbyr løps- og treningsreiser til alle som ønsker en aktiv ferie, alene eller sammen med andre. Gjennom reisene ønsker Springyime å inspirere til aktivitet og legge til rette både for personlig utvikling og felles glede. Destinasjoner er blant andre New York, Berlin, London, Honolulu, Boston, Chicago, Bordeaux, Tokyo og Paris.

Populær uke

TrainingCamp i Portugal er også en svært populær uke å være med på. Vår eller høst i Monte Gordo på Algarvekysten helt sør i Portugal. Du får en treningsreise med mye løping, trening og opplevelser sammen med andre. Smarte teknikktips, raske intervaller, rolige langturer og de uforglemmelige morgenjoggeturene på stranden. Mellom øktene slapper du av etter eget ønske, og du velger selv dit eget program og tempo for uken.

Bli med i konkurransen ved å melde deg på nyhetsbrevet og godkjenne GDPR her…