Test og vinn TEGA-beltet

Har du fortsatt ikke løst dilemmaet om hvor du skal plassere din dyrebare smarttelefon når du er aktiv?

Smarttelefonen kan være din beste treningskamerat og veileder – om du har en sikker og hendig måte å ta den med på. Nå kan du teste og vinne aktivitetsbeltet fra TEGA, som gir deg friheten du trenger når du er i aktivitet. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen i skjemaet under.

Den fantastiske frihetsfølelsen
Det å kunne bevege seg fritt, enten det er ute i naturen eller i et treningsrom, er noe av det beste med å være fysisk aktiv. Og med smarttelefonen med på trening har du en treningskamerat som både motiverer og veileder deg gjennom treningsøkten. Enten du skal løpe, sykle, gå på ski, trene styrke, yoga eller gjøre rent huset – aktivitetsbeltet fra TEGA er din venn i nøden. Ikke bare har du en sikker og hendig plass til din smarttelefon mens du er i aktivitet. Du kan raskt bytte sanger, enkelt se tiden og får telefonen vekk fra fukt og svette.

Test og vinn
Nå trekker trening.no ut fire personer som får være med på å teste TEGA sitt nye produkt. Etter en runde med informasjon tar vi sammen en løpetur langs Oslos havn og rundt Operaen. Oppmøte på testturen vil være i trening.no’s lokaler i Skippergata ettermiddagen mandag 12. desember, og alle testpersonene må svare på noen spørsmål etter testturen. I tillegg får du selvsagt med deg aktivitetsbeltet hjem.

Er du nysgjerrig, eller har du bare lyst til å teste produktet? Fyll inn skjemaet på denne linken, og du er med i trekningen.