Frihetsfølelse med mobilen på tur

Smarttelefonen kan være din beste treningskamerat og veileder – om du har en sikker og hendig måte å ta den med på, vel og merke.

I jakten på bedre form og en sunnere livsstil tyr mange til smarttelefonene som sin personlige trener. Den er din motivator, rådgiver og veiviser – på mange måter. Ikke rart det føles ergerlig å måtte legge igjen telefonen når du drar ut på treningstur. Hvem har vel ikke irritert seg over at mobilen rister og slenger i jakkelommer, drikkebelter og sekker, eller ender opp med fuktskader etter treningsøkten?

Mobildilemmaet
Det er nemlig et dilemma om hvor du skal plassere din dyrebare smarttelefon når du er aktiv. Enten du dytter den ned i sports-bh’en, på innsiden av buksekanten hvor telefonen blir fuktig eller blir tvunget til å holde den i hånden. Mange opplever også at holderen vi strammer rundt armen stopper blodsirkulasjonen eller hindrer en i å trene armer.

Det å kunne bevege seg fritt, enten det er ute i naturen eller i et treningsrom, er noe av det beste ved å være fysisk aktiv. Og med smarttelefonen med på trening har du en treningskamerat som både motiverer og veileder deg gjennom treningsøkten. Den analyserer treningsøktene dine, kan hjelpe deg til å finne nye og inspirerende treningsruter, motiverer deg med fengende treningsmusikk og gir deg muligheten til å sammenligne deg med andre. For å nevne noe. Hadde du bare hatt et sikkert og hendig sted å legge mobilen.

Den fantastiske frihetsfølelsen
TEGA er et merke opprettet med ett mål for øyet: Å bygge selvtillit. Deres aktivitetsbelte gir deg friheten du trenger når du er i aktivitet ved å lettere bevege deg fritt og fortsatt se fantastisk ut. Klikk smarttelefonen din lett inn i holderen, tre båndet rundt livet og slå deg løs.

Enten du skal løpe, sykle, gå på ski, trene styrke, yoga eller gjøre rent huset – aktivitetsbeltet fra TEGA er din venn i nøden. Ikke bare har du en sikker og hendig plass til din smarttelefon mens du er i aktivitet, du kan raskt bytte sanger, enkelt se tiden og får telefonen vekk fra fukt og svette. Beltet passer alle, finnes i flere farger og rister ikke under høy aktivitet.

Båndet er laget av sterk gummi vevet inn i 70 prosent polyester og 30 prosent spandex. Klar silikon på innsiden holdet beltet godt på plass, og enkel funksjon foran hindrer telefon-ledningen i å være i veien. Beltet er lett å ta med seg og enkelt å bruke.

Er du mer nysgjerrig og vil lese mer om det Tega – se her…

* Aktivitetsbeltet er kompatibelt med iPhone 5/5S/SE, 6/6S og 6 PLUS/6S PLUS.
tega5529-artikkelbilde