Få bedre helse med mølletrening

Dårlig vær og lite tid er ingen hindring – så lenge man har en mølle.

Fordelene ved mølleløping er mange. Siden tredemøllene er naturlig dempet, resulterer det i mer skånsomme løpeturer for leddene dine. Støtkraften du utsetter knær, ankler og rygg for i et vanlig løpesteg mot asfalten tærer på kroppen over lang tid. Hvis du alternerer løpeturene dine med innendørsøkter på mølla, reduserer du også belastningen. Det er ikke bare leddene som slites mindre mot møllebåndet enn asfalten; løper du mye på mølle trenger du ikke bytte ut skoene dine like ofte som en asfaltløper. Løpesteget blir også mer effektiv på mølla, og det er lettere å løpe avslappet, både med tanke på armpendlingen og fotisettet. I tillegg er det svært effektivt og tidsbesparende hvis du har tilgang på en tredemølle i ditt eget hjem.

vinn-gratis-molleokt-her-gronn
myrun-helt-bilde

Technogym #MYRUN – utviklet av løpere for løpere!

Tidsklemme, sa du?
Du har helt sikkert kjent på at du gjerne skulle tatt en treningsøkt, men tiden strekker akkurat ikke til. Først må du pakke, så må du komme deg til treningsstudioet, skifte, gjennomføre økta og deretter komme deg hjem igjen. Du kunne sikkert tatt en løpetur utendørs, men når gradestokken kryper ned mot null og det i tillegg er pøsende regn – da blir dørstokkmila uoverkommelig lang.

En tredemølle til hjemmebruk løser alle disse problemene, og du kan trene motiverende kvalitetsøkter når du vil. Du rekker fint å klemme inn økter mellom avtaler, og disse morgenøktene før jobb som du har snakket om i årevis – men kanskje bare har gjennomført et par-tre ganger – de blir plutselig en vane når veien til mølla er like lang som veien til dusjen. I tillegg kan en mølle være vel så motiverende som utendørsløping. Vil du løpe bakkedrag, kan det enkelt gjennomføres på mølla – du trenger ikke en gang lete etter den perfekte bakken først.

Eierskap til mølleløping
Technogym har levert profesjonelle tredemøller i årevis. Deres mølle #Myrun er utviklet av løpere og for løpere for at du skal få et eierskap til din løping. Ved å ha en #Myrun-mølle i ditt eget hjem, enten om du lager et trimrom i kjelleren eller i garasjen, vil du alltid ha et stort repertoar av motiverende økter du kan gjennomføre – til enhver tid.

En investering for livet – prøveløp #Myrun med PT
Å kjøpe en tredemølle er sjeldent et impulskjøp, men en spennende investering i et langvarig og sporty forhold. #Myrun velges ofte etter sammenligning med andre møller, men også etter en PT-time med engasjerte instruktører som kjenner mølla og vet hvordan man benytter seg av hele potensialet. Når du likevel skal kjøpe en mølle som oser av kvalitet, så er anbefalingen å teste #Myrun før valget tas. Runner’s World/Trening.no gir bort en gratis mølleøkt med PT til maks 50 personer – det kan være muligheter allerede i desember. Hva venter du på?

– På samme måte som man prøvekjører en bil før man går til innkjøp av den, bør man også prøveløpe en tredemølle. Våre mølleinstruktører er energiske og inspirerende og ønsker å videreformidle sin entusiasme for mølleløping. #Myrun er en helt rå mølle, og våre PT-er er svært opptatt av personen på selve mølla, sier Hæge Fagerhus, PT hos Qicraft som distribuerer Technogyms møller i Norge.

Teknisk vidunder – enkel i bruk
#Myrun er en tredemølle som hjelper deg til å bli en bedre løper. En av dens mange tekniske spesifikasjoner er at du kan koble mølla til treningsapper som Strava, Endomondo og Runkeeper, og dermed løpe segmenter og traseer «live» på mølla med en iPad foran deg. Styringsmekanismene er utrolig enkle, slik at du lett kan justere fart og motstand mens du løper. Loggføringen over mølleøktene dine blir nøyaktige og du kan enkelt se progresjonen din på de ulike øktene. Det er dette som er spesielt med #Myrun, du får kvalitet og siste teknologi i en stillegående kraftpakke.
Og apropos kraftpakke: Ved kjøp av #Myrun får du med flere styrketreningsvideoer med øvelser du kan gjøre på mølla. På den måten kan du variere treningen din slik at den tilpasses ditt behov og dine preferanser. Med en høykvalitets tredemølle som #Myrun blir treningen riktig, skadefri og motiverende.
Vil du gjenoppdage mølleløping gjennom en PT-time på #Myrun? Meld deg på her!
sindre-loper-technogym

Du finner mer informasjon om tredemøllen #Myrun her…