Dette gir deg fremgang i treningen

Se hva motivatoren, treningsguruen og gledessprederen Stine Hartmann mener er utrolig viktig for fremgang, prestasjon og videre motivasjon i treningen!

– Det å føle seg ivaretatt av andre, og det å heie hverandre frem tror jeg er sentralt for alle som liker fysisk aktivitet. Som ambassadør for #TeamImsdal er målet mitt å motivere mennesker til aktivitet gjennom å vise dem min aktive hverdag, sier Stine. Hun er en av flere kjente fjes du kan treffe i #TeamImsdal, et online treningssamfunn hvor du finner motivasjon og inspirasjon til treningen din. Det er helt gratis, og alle kan være med!

Lasse Tufte gir deg 7 effektive styrkeøvelser – se her….

Knegøy og allsidighet
Ikke bli overrasket om Oslo-jenta Stine Hartmann hopper og danser mens du prater med henne. Da skal hun samle skritt for å oppnå dagens mål. Gjennom å bruke humor ønsker hun å vise at man ikke trenger å ta ting så seriøst på treningsfronten. I hennes verden kjører hun knegøy og ikke knebøy, og hun prøver som regel å gjøre aktivitet til en fest! En svettefest!
– Jeg vil motivere fra sykkelsetet, gjennom en tur i skogen, fra trappa i Holmenkollen eller trappa på jobb. Jeg håper at jeg kan være en inspirasjon for alle mulige folk! Fra ung til gammel, gymrotte til sofagris – jeg tror og håper at min aktivitetshverdag kan fungere som en motivator for flere der ute, sier Stine.

Les også: Slik finner du treningsgleden

Noe du liker
– For å holde motivasjonen oppe, må man først og fremst holde på med noe man liker. Om noen spør om du vil bli med på en joggetur og du virkelig hater å løpe, hjelper det ikke stort. Men om du kanskje er en som liker å danse, hva med å melde deg på et dansekurs? Finn din form for aktivitet, og slik finner du også nye venner som kan hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe, sier Stine.
Hun understreker at det å trene med andre kan gi en ekstra boost, og det kan dessuten få deg til å prestere bedre.
– Vi vet jo alle hvordan det er å ha en som heier på deg, sant? Hei hverandre frem!

Her finner du #teamimsdal…

Motivasjon gjennom bilder
Stine er svært aktiv i sosiale medier, og deler sitt treningsliv med alle som ønsker å følge henne.
– Jeg håper å inspirere andre til mer og kanskje ny aktivitet gjennom å poste bilder/filmer/stories fra min aktive hverdag. Det å føle et fellesskap i en online treningsgruppe er for mange en utrolig boost. Derfor håper jeg at andre har lyst til å bli med meg og #jobbepå i #TeamImsdal, sier Stine.


– De som trener alene vil finne mye inspirasjon og motivasjon i å se andre mennesker være aktive. De kan stille spørsmål, hente motivasjon og diskutere ulike treningsformer og tanker om trening. Man har alle samme mål om å være aktiv, og her handler det å bygge hverandre gode gjennom et stort nettverk av aktive, treningsglade mennesker, sier Stine.

Svette smil og røde kinn
– Det er ikke alltid de store treningsøktene som gir meg mest energi og motivasjon gjennom dagen. Det kan være en gåtur før frokost, en rask tur i trappa på jobben eller det å motivere andre til en treningsøkt. Det å være i bevegelse i alle former og slag, er for meg et stort steg i riktig retning, og det å få andre til å #jobbepå er en ubeskrivelig god følelse. Svette smil og røde kinn sier mer enn tusen ord, sier Stine.
– Musikk gjør at jeg yter dobbelt så mye på løpeturen, styrkeøkta, spinningen og alt annet. Det trigger sanser i meg og jeg kjenner at kroppen min vil bevege seg raskere og mer intenst. For øyeblikket hører jeg mye på housemusikk da jeg føler beaten i musikken passer til den aktiviteten jeg liker aller best: LØPING!

Stines tre favorittløpelåter akkurat nå:
CamelPhat- Cola
Yolanda Be Cool, Kwanzaa Posse- Musika
A-trak- Tuna Melt
Trener helst: Før fuglene fiser! I 06.00-draget. Da er energien min på topp!
Favorittaktivitet nå: Løping (men i det siste har det gått mye i styrketrening og spinning grunnet skader)!

Bli med i #TeamImsdal du også
Treningssamfunnet #TeamImsdal motiverer deg til en mer aktiv livsstil. Det er helt gratis, og alle kan være med. Som #TeamImsdal-medlem kan du logge og holde oversikt over treningsøkter, delta i spennende og morsomme utfordringer, la deg inspirere av likesinnede og vise fram din treningsglede. Du kan få tips og råd, og engasjerende innhold fra treningsglade folk på alle nivåer. Det lages utfordringer og konkurranser der du kan vinne premier.
Melde deg på #TeamImsdal her og logg treningen din, og gjennomføre utfordringer og poste bilde av det på Instagram med #TeamImsdal.