Tredemølle – det perfekte kondisjonsapparatet

Tredemøller er i støtet som aldri før! Ikke så rart – en tredemølle er enkel å bruke, lett å variere treningen på og gir god treningseffekt. Og man får trent uansett vær og føreforhold.

 

Mange gevinster

Det er ingen tvil om at tredemølle er det mest populære treningsapparatet hos både treningssentre, bedrifter og private. Drar du på et vilkårlig treningssenter er det ofte tredemøller det er mest av. De er også alltid i bruk, og brukes blant annet til oppvarming, mosjon, utholdenhetstrening og hurtighet. Løping i seg selv har mange helsefremmende gevinster, blant annet fysisk- og mental helse, økt prestasjon og vektkontroll.

Hvorfor tar man seg ikke bare en joggetur ute da? Det er selvfølgelig fantastisk å løpe ute, og det anbefales absolutt å trene mye av løpingen ute. Å bruke tredemølle som redskap i løpetreningen har likevel mange fordeler og derfor ser vi at mange toppidrettsutøvere som konkurrerer ute gjerne trener på mølle inne. Henrik Ingebrigtsen, Anders Aukland og Heidi Weng er blant alle som har en Sportsmaster tredemølle til hjemmebruk

 

Sparer tid

For de som velger å ha tredemølle hjemme er det svært tidseffektivt og lettvint. I mange tilfeller er det mange som ikke kan dra ut på grunn av småbarn etc., og da er en løpetur på mølla perfekt. For mange frister det heller ikke å dra ute å løpe midt på vinteren, og da er det for mange lettere å få til den planlagte joggeturen om man disponerer en tredemølle. Med tredemølle er det også lettere å kombinere kondisjons- og styrketrening i samme økt. Det er både tidsbesparende og lettere å ta joggeturen rett før- eller etter styrketreningen, i stedet for å måtte bytte klær og dra ut fra huset eller treningssenteret for å jogge.

 

Måler fremgang

Det er derimot ikke bare praktiske årsaker til at løping på tredemølle er å anbefale. På tredemøllen er det veldig lett å kontrollere hastighet og tid. Du styrer alltid hvor raskt du løper, noe som gjør det veldig lett å måle framgang. Alle Sportsmaster tredemøller leveres også med Polar pulsmottaker som gjør at du kan trene med pulsbelte og lese av pulsen på computerdisplayet. Dette gjør treningskontrollen enklere. Tredemølle er også perfekt til å trene intervalltrening på, noe blant annet Anders Aukland drar nytte av i sin trening mot Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

 

Passer alle nivåer

Det er enkelt å følge med tiden, og man kan justere hastigheten fra gange til rask løping på noen få sekunder. På tredemøllene til Sportsmaster er det også ferdig innlagte programmer som gjør at du ikke trenger noen kunnskap om trening for å komme i gang. Med andre ord passer tredemøllen til folk på alle nivåer. Tredemøllen brukes av vanlige mosjonister til toppidrettsutøvere på topp internasjonalt nivå. Sportsmaster har derfor et stort utvalg tredemøller til ulike priser som dekker alles behov, uansett hvordan nivå du er på. 

Tredemolle-T650--Anders-Auk