Sterk kropp med enkel hjemmetrening

Føler du at det er vanskelig å komme i gang med treningen, og at motivasjonen til å dra på et treningssenter ikke er tilstede? Da er du ikke alene. Mange mennesker synes det kan være utfordrende å ta det første steget til en mer aktiv hverdag.

Da er det godt å vite at med riktig utstyr og kun ti minutter tre ganger i uka, så er du i gang. Det trenger ikke være mer komplisert enn det. Det aller viktigste er å være i bevegelse, og ikke minst å styrke kroppen til å klare alle hverdagens utfordringer. Du vil raskt oppleve at du får mer overskudd og en sterkere kropp.

Skreddersydd pakke og treningsprogram
Trening.no og Nordic Sportsmaster har satt sammen en flott treningspakke til deg, hvor du finner det utstyret du trenger for å trene smart og effektivt. I tillegg til dette utstyret har vi laget et skreddersydd treningsprogram som du kan bruke for å komme i gang.

hovedbilde pakke_MG_9840

Progression Roller kan brukes til mange ulike øvelser.

5 viktige verktøy
Helt sentralt i hjemmetreningen er et Jungle Gym Slyngesett som du finner i pakken. Trening med slynger er både enkelt og utfordrende. Med slynger kan du gjennomføre øvelser hvor du kombinerer flere muskelgrupper samtidig, og dermed er dette en tidseffektiv måte å trene på. Du kan for eksempel kjøre rygghev hvor du trener bred ryggmuskulatur, biceps, mage/rygg samtidig. I treningsprogrammet som ligger med i pakken vil du finne flere øvelser som du kan bruke i slyngene.
I pakken finner du også to treningsstrikker med ulik motstand. Trening med strikk gir deg mange variasjonsmuligheter. Du kan for eksempel trene sittende magebøy for magemusklene, eller sittende roing for å styrke musklene i ryggen.
Du får en Progression Roller som kan brukes til mange ulike øvelser. Blant annet kan du ta sit-ups med Progression Roller under ryggen. Denne er også glimrende til egenmassasje og avspenning av muskulaturen i hele kroppen.
Treningspakken inneholder også et sett hoppetau som du kan bruke til oppvarming. Bare ti minutter med hoppetau kan være like effektivt som en joggetur på 30 minutter.
Og ikke nok med det. Du får også med en treningsmatte du kan gjøre øvelsene på, og et treningsprogram som viser deg hvilke øvelser du bør gjøre.

Trening.no og Nordic Sportsmaster har satt sammen denne treningspakken for at du skal ha muligheten til å trene nær sagt hvor som helst – hjemme, på jobben eller på hytta. Det fine er at treningen ikke trenger å ta lang tid. Med 10-15 minutter tre ganger i uken har du kommet langt på vei.

Kjøp treningspakken her v2