Trening for kropp og hode

Unn deg et pusterom på en morsom og inspirerende helg i kombinasjon med faglig innhold. På RAW Camp er treningen er lagt opp for alle nivåer.

— Trening for kropp og hode, pluss hotellopphold i fantastiske omgivelser med god mat og spa, må jo være den beste energiboosten du kan få i høst, mener Ronny Døhli. Han er partner og PT hos RAW Trening AS, en bedrift som leverer PT-tjenester, mentaltrening og fysikalsk behandling på Lysaker i Oslo. Nå inviterer han til treningsweekend på Norefjell Ski & Spa første helgen i november.


— Vi har lang erfaring med å bidra med faglig innhold på slike camper, men dette er andre året vi arrangerer vår egen. I fjor var vi på Geilo med 100 deltakere. I år gleder vi oss til å være på Norefjell Ski & Spa, et flott hotell som ligger bare halvannen times kjøretur fra Oslo, forteller han.

RAW Camp treningsweekend arrangeres på Norefjell Ski & Spa 2.-4. november. Book plass på RAW her…

Viktig med helhet
— Vi ønsker å gi deltakerne en morsom og inspirerende helg i kombinasjon med faglig innhold: Teknikk, balanse, stabilitet, styrke, utholdenhet, avspenning, restitusjon og ikke minst hodet når det gjelder dette å prestere på sin arena. Vi i RAW er opptatt av å se helheten. En slik balanse er viktig for å ha en kropp som fungerer godt over lang tid, uavhengig av hvilken aktivitet eller idrett man driver med. Det går an å kombinere lek og lystbetonte aktiviteter med å få godtreningseffekt, mener Døhli.

Raw Camp-sjefen lover et tettpakket program med gode, varierte treningsøkter.
— Du vil få muligheten til å skreddersy din perfekte helg der du kan plukke det som er mest interessant for deg av trening, foredrag og spa-fasiliteter. I tillegg vil vi ha en behandler fra RAW klinikk tilstede der man kan booke seg inn for idrettsmassasje for de som ønsker det.

Eksklusivt foredrag med Silje Torp
På campen får du trening for hodet også. Partner i RAW og en av Norges mest anerkjente mentaltrenere, Cecilie Ystenes Myhre, skal snakke om mental trening, og så skal skuespiller Silje Torp, kjent fra bla tv-serien ”Vikingane”, holde et eksklusivt foredrag om hvordan alt endrer seg til det bedre når vi tør lytte til oss selv. I tillegg til å være en dyktig skuespiller, er Silje utdannet PT og har også tatt mentaltrenerutdanning hos RAW.
— Vi er veldig glade for å ha fått med oss Silje Torp i år, som jeg vet kommer til å holde et foredrag som er både inspirerende, tankevekkende og nyttig.

Ronny Døhli, som er tidligere elitespiller i fotball for bl.a. Vålerenga og som hele sitt liv har hatt en lidenskap for fysisk aktivitet, skal selv ha flere av øktene – mobilitetstrening, styrketrening med strikk og har også ansvaret for fellesøktene.
— Sterk med strikk er en økt der man kan trene bra styrketrening med et enkelt hjelpemiddel. Skal du ha god fremgang, må det tilrettelegges og kjøres med god kvalitet.

Om mobilitetstreningen sier han:
— Mobilitet handler om å ha tilstrekkelig bevegelighet til å kunne bevege seg godt i forhold til de utfordringene man har i trening eller hverdagen generelt. For noen handler det om å prestere bedre, for andre vel så mye om ikke å ha vondter eller skader. På fellesøktene får du en smak av hva Rawteamet kan levere av ulike sjangre, med stasjonstrening med ulike utfordringer, avslutter Døhli, som opplyser at treningen er lagt opp for alle nivåer, fra deg som er litt til bra trent. Gå inn her for info og påmelding.

Book plass på RAW her…

Hotell i særklasse

Norefjell Ski & Spa er et eldorado både sommer og vinter, og hotellet har vært nominert til og vunnet flere priser. Resortet består av 244 rom fordelt på 121 dobbeltrom og 123 familiesuiter. I landsbyen utenfor resortet finner du 161 leiligheter som passer fra 4 – 8 personer. Alle suiter og leiligheter har eget kjøkken. Av aktiviteter har resortet en 16 meter høy klatrevegg, bouldrevegg, badeområde med, jacuzzier og to badstuer, velutstyrt treningsavdeling, velvære avdeling, barnesone, afterski, nattklubb og aktivitetsprogram for barna i ferier og helger m.m.