Kosttilskuddet som booster treningseffekten

Testosteronnivået synker hos alle menn fra og med 30-årsalderen, men med riktig tilskudd kan fortsatt treningen holdes ved like.

Et synkende testosteronnivå etter en viss alder er helt normalt, men dette kan påvirke menn på mange måter. Man kan blant føle seg sliten og kraftløs, og i tillegg kan det føre til redusert muskelstyrke og dårligere prestasjonsevne. Men, en nyere studie viser at tilskudd fra Testofen kan bedre treningseffekten.

 

Vanlige tegn

De vanlige tegnene på såkalt «mannlig overgangsalder» kan være redusert velværefølelse, mindre muskelstyrke og muskelmasse, mindre energi, dårligere utholdenhet og redusert sexlyst. Men, det finnes preparater, spesialtilpasset menn, som kan forbedre utviklingen av muskelmasse samt opprettholde glukosemetabolismen (forbrenningen), noe som er viktig for å kunne fortsette å trene hardt og restituere på samme måte som tidligere.

Ny studie med oppløftende resultater

En nylig gjennomført studie viser at 40% av deltakerne forbedret styrken i tillegg til at de opplevde en reduksjon av fettprosenten. Forskerne bak denne studien ønsket å se om inntak av fenugreek kunne ha en effekt på kroppssammensetning og styrke. Fenugreek er en plante i erteblomstfamilien, også kalt bukkehornkløver på norsk. Deltakerne i studien ble delt inn i to grupper, der den ene halvparten inntok 500 gram fenugreek hver dag, mens den andre halvdelen fikk placebo. Begge gruppene gjennomførte det samme treningsprogrammet i åtte uker. I løpet av perioden ble styrke, vekt og fettmasse målt.

 

Resultatene

Gruppen som fikk fenugreek oppnådde i snitt mer enn 40% bedret styrke i benkpress sammenlignet med kontrollgruppen, og hele 65% forbedring i beinpress. Studien var dobbelt-blinded, randomisert og placebokontrollert, og er publisert i et anerkjent medisinsk tidsskrift.

 

Prøv Maxulin!

Kosttilskuddet Maxulin inneholder fenugreek, og hver tablett inneholder samme dose som deltakerne fikk under studien. Takket være fenugreek forbedrer du utviklingen av muskelmassen og opprettholder forbrenningen. I tillegg inneholder Maxulin sink, vitamin B6 og magnesium. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer og normal fruktbarhet. Vitamin B6 reduserer tretthet og utmattelse, og magnesium bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og energiomsetning.

Få mer ut av treningen med Maxulin – klikk her for å kjøpe Maxulin til 50 % rabatt