En investering i god helse

Treningsweekend passer for alle typer mennesker som har lyst til å bli motivert til å enten komme i gang med trening eller få inspirasjon til å fortsette å trene regelmessig. Treningsweekend er også en perfekt helg for alle som ønsker å få et avbrekk i hverdagen med både trening, inspirasjon, god mat, fantastisk natur og litt «luksus» på et flott hotell.

Monica Gulbrandsen (41) fra Jar i Bærum var med som deltaker på treningsweekend på Norefjell Ski & Spa i 2015. I år er hun tilbake, men denne gangen som en av instruktørene. Hun jobber til daglig som personlig trener, sykepleier og teamleder for hennes eget firma Tren For Livet. Hun mener en helg på Norefjell vil inspirere veldig mange til en mer aktiv hverdag.

Monica 3 artikkelbilde

Monica Gulbrandsen er en svært motiverende trener, og drar hver uke med seg mange mennesker på ulike aktiviteter.

– Mange er nok redd de ikke er i god nok form til å delta på en treningsweekend, men fakta er at det er ingen som er i for dårlig form. Vi tilrettelegger aktivitetene slik at deltagerne får valgfrie alternativer på for eksempel sirkeltreningsøvelsene. Nesten alle øvelser går på tid, slik at man gjør så mange repetisjoner man orker på hver stasjon. Noen vil ta 25 push ups, og andre fem. Og det er helt i orden. Vi vil ha mangfoldet, sier Monica.

Energi og glede
I fjor var hun deltager. Hun ble med på treningsweekend på Norefjell fordi hun trengte litt treningsboost og inspirasjon.
– Jeg er veldig glad i events, og liker å trene sammen med andre. Jeg kjente litt til noen av trenerne, så da visste jeg at det ville bli veldig bra på alle måter, sier Monica.

På årets treningsweekend er hun er av trenerne, og hun har masse energi og glede hun vil spre til flest mulig.
– Vårt største mål er å inspirere til å komme i gang med å trene etter Norefjell, eller gi ny inspirasjon til å opprettholde treningen for de som allerede trener regelmessig. Kanskje finner noen ut at bootcamp er kjempegøy, slik at de melder seg på et bootcampkurs når de kommer hjem.
Jeg tror vi må være flinke til å få frem hva vi faktisk tilbyr. Vi har lystbetont og morsom trening med svært hyggelig og empatiske trenere. Treningsweekend er for ALLE. Hovedtrener Yngvar Andersen legger opp til at alle kan prate med han og resten av trenerteamet både før, under og etter treningene. På treningsweekend skal alle bli sett og vi har som mål at alle skal ha det veldig bra, sier Monica.

Motivert og inspirert
Yngvar Andersen, kjent blant annet som Puls-Yngvar på NRK, er fantastisk til å inspirere og motivere mennesker til å ta mer vare på helsa si. Monica har selv blitt veldig inspirert og motivert til å ta noen grep i sin livsstil.
– I fjor var det både Yngvar og Rune Solheim som inspirerte meg til å løpe saktere slik at jeg kunne få bedre mestringsfølelse på mine løpeturer. Dette har jeg også tatt med meg videre til mine venner og kunder. Yngvar er god på å få frem budskapet om å ta tak i egen helse. Han får oss til å tenke litt ekstra over vårt eget ansvar for å få en god eller bedre helse. Han er opptatt av at vi må slutte med unnskyldninger og heller se muligheter. Han vil gi deg masse små, enkle hverdagstips som kan fremme helsen svært mye, sier Monica.

 

 

Treningsweekend Norefjell banner

 

 

På treningsweekend på Norefjell Ski & Spa lærer man at uansett hvilken form man er i så er det så utrolig bra for helsa å trene. Man lærer at man kan trene selv om man har skader eller har sykdom. Det å finne muligheter fremfor unnskyldninger. Man får innføring i hvordan man utfører øvelser, tips til hvordan en øvelse kan gjøres på flere nivåer slik at alle føler mestring. Det blir løpeteknikktrening og intervalltrening. Her lærer man seg hva man skal tenke på når man skal løpe og gjennomføre intervaller.
– Kjetil Andre Aamodt kommer og skal holde et fantastisk foredrag om hvordan deltagerne kan nå sitt potensial. Vi trenere gir også tips til mentale strategier for hvordan deltagerne skal nå sine kortsiktige og langsiktige treningsmål, forteller Monica.

Åpent for alle

Norefjell Ski & Spa er et flott sted for en treningsweekend.

Norefjell Ski & Spa er et flott sted for en treningsweekend.

Treningsweekend utelukker ikke noen type mennesker, men det passer nok aller best for menn og kvinner som har lyst til å bli motivert til å enten komme i gang med trening eller få inspirasjon til å fortsette å trene regelmessig. Treningsweekend er en perfekt helg for alle som ønsker å få et avbrekk i hverdagen med både trening, inspirasjon, god mat, fantastisk natur og litt «luksus» på et flott hotell.

– Man kan helt klart komme alene. Jeg har et ønske om at alle som vil, kan gi beskjed om at de kommer alene slik at vi kan sette de i kontakt med de andre som kommer alene. Jeg dro alene i fjor, og jeg angret ikke på det. Vi har et mål om å skape samhold på eventet. Alle skal være inkludert og vi trenerne er veldig tilstede for deltagerne. Jeg tror dette faktisk er et utrolig bra event å reise på alene. I fjor var det fantastisk stemning og veldig mange knyttet nye kontakter gjennom helgen, forteller Monica.

– Treningsweekend gir meg så utrolig mye påfyll både fysisk og mentalt. I fjor tok jeg med meg så mye inspirasjon fra Yngvar og resten av trenerne, og spredde det videre så godt jeg kunne til mine venner og kunder. Jeg knyttet også mange nye bekjentskaper som jeg har mye glede av i dag, sier Monica.

En treningswwekend er en investering i helsa, samtidig som det er en skikkelig luksushelg.

Treningsweekend inkluderer

  • Overnatting med frokost
  • 3-retters middag
  • Inspirerende foredrag med Kjetil Andre Aamodt
  • Et bredt spekter av treningstilbud
  • Gratis inngang til Bøeseter Bad & Trening
  • Gratis parkering
Treningsweekend Norefjell banner