Finn gleden i løpingen

På treningsweekend på Norefjell har du muligheten til å teste ut mange ulike aktiviteter, blant annet løping med Rune Solheim.

Treningsweekend passer for alle typer mennesker som har lyst til å bli motivert til å enten komme i gang med trening eller få inspirasjon til å fortsette å trene regelmessig. Treningsweekend er også en perfekt helg for alle som ønsker å få et avbrekk i hverdagen med både trening, inspirasjon, god mat, fantastisk natur og litt «luksus» på et flott hotell.

Rune Solheim 300px

Rune Solheim er løpetrener på Treningsweekend på Norefjell.

 

Motiverende og dyktig

På treningsweekend på Norefjell har du muligheten til å teste ut mange ulike aktiviteter, blant annet løping med Rune Solheim.
Treningsweekend på Norefjell passer for alle typer mennesker som har lyst til å bli motivert til å enten komme i gang med trening eller få inspirasjon til å fortsette å trene regelmessig. Treningsweekend er også en perfekt helg for alle som ønsker å få et avbrekk i hverdagen med både trening, inspirasjon, god mat, fantastisk natur og litt «luksus» på et flott hotell.

Det er mange inspirerende og dyktige trenere som er med på treningsweekend. Vi har presentert Monica Gulbrandsen, en svært motiverende trener som du møter på Norefjell.
Sogningen Rune Solheim (39), nå bosatt i Tønsberg, har jobbet i ti år som  PT ved treningssenteret Mykjemeir i Asker. I dag er han også daglig leder ved senteret. Han vil være med på treningsweekend som løpetrener. Rune er en svært motiverende og dyktig trener, som kan ta deg med på rolige morgenturer på Norefjell.

 

Rolige morgenturer

– Vi skal kjøre noen veldig rolige og behagelige morgenturer, samtidig som vi skal gi noen smarte løpetips og ha en økt med teknikk og løpedriller, sier Rune.
– Jeg mener at hvis folk skal bli glade i å løpe så handler det om å lære å løpe rolig nok. Det er for mange nybegynnere som løper for fort og med for høy intensitet. Løping er enkelt å gjennomføre, og er en ypperlig aktivitet ved siden av styrketrening eller annen saltrening, sier Rune.

Til hverdags liker han selv å løpe langt. Han har blant annet fullført 10km, halvmaraton og maraton i Oslo Maraton på samme dag.
– Det er ikke planlagt noen langturer i treningsweekend på Norefjell, der fokuserer vi heller på å lære bort løpeteknikk og gi deltakerne følelsen av hvor herlig løping er. For de fleste er 50-60 minutter en langtur med løpesko, og det har alle mulighet til å få med seg både lørdag og søndag. Men hvis noen ønsker å løpe lengre klarer vi nok å løse det, sier Rune.
Selv liker han å variere treningen sin, fra rolige langturer til tøffe intervaller.

Treningsweekend Norefjell banner

– På rolige langturer kan jeg la tankene flyte og en kan løsa mange «problemer». På intervalløkter kan en jobbe med psyke og arbeidsoppgaver. Så alt har sin egen sjarme. 20×45/15-kortintervaller er en økt som erfaringsmessig passer godt til og motiverer de fleste. Men det handler om å løpe ganske kontrollert og ikke altfor hardt. Hvertfall hvis motivasjonen skal opprettholdes. Selv synes jeg følelsen etter 10×1000 meter er herlig, smiler Rune.
Dersom du vil melde deg på Treningsweekend på Norefjell og løpe med Rune, kan du bruke kode «RunePT». Da får du også gratis inngang på Spa-avdelingen hele helgen.

Norefjell Ski & Spa er et flott sted for en treningsweekend.

Norefjell Ski & Spa er et flott sted for en treningsweekend.

En treningswwekend er en investering i helsa, samtidig som det er en skikkelig luksushelg.

Treningsweekend inkluderer

  • Overnatting med frokost
  • 3-retters middag
  • Inspirerende foredrag med Kjetil Andre Aamodt
  • Et bredt spekter av treningstilbud
  • Gratis inngang til Bøeseter Bad & Trening
  • Gratis parkering
Treningsweekend Norefjell banner