Tørr og varm under alle værforhold

Enten du foretrekker løpeturer eller skiturer er superundertøy høyst nødvendig ved utendørstrening i vintermånedene.

Superundertøy
Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær ble man en gang fortalt. I disse dager finnes det knapt dårlig klær. Optimalt superundertøy skal sitte tett på kroppen, uten at det kjennes. Superundertøyet skal heller ikke skape irritasjon ved at det sklir opp, ned eller krøller seg. Med et godt superundertøy innerst vil du holde deg varm og ikke minst tørr.

Breath Thermo
Mizunos patenterte Breath Thermo teknologi er en unik type isolasjon som absorberer fuktighet fra kroppen, og genererer varme tilbake. Breath Thermo-tråden er utviklet slik at den ikke strekker seg. Varmen genereres fra energien som oppstår når tråden forsøker å motsette seg ekspansjon fra fuktighet. Varmen blir dermed fanget på innsiden av Breath Thermo-stoffet, som igjen sørger for at kroppen holdes varm og tørr.

Tre typer Breath Thermo
Breath Thermo leveres i tre typer, som er tilpasset de fleste idretter og klimatiske forhold. Light Weight er beregnet for aktivitet i plussgrader, Middle Weight passer for bruk ned til -5 grader, og Heavy Weight (Ull) er utviklet for de kaldeste forhold.

Sjekk mizuno.no for kolleksjon og mer informasjon.