Den gode løpsfølelse

Alle snakker om den gode løpsfølelse, men hva er det egentlig?

 

 

Anatomi

Foten er skapt for bevegelse og for å tåle belastning. Den er sammensatt av 27 knokler og har som funksjon å gi kroppen stabilitet, utføre bevegelser og redusere belastning for resten av kroppen. Godt skotøy er en viktig faktor for å ivareta kroppens komfort og for å avlaste fotens ansvar.

 

Preferanser

Enten du nylig har funnet gleden ved å løpe eller er en hardbarket løpsentusiast, vet du at gode sko er essensielt for å skape den gode løpsfølelsen. Preferansene for hva som utgjør en god løpesko er subjektive og individuelle. Likevel handler det om skoens teknologiske utgangspunkt.

 

WAVE-teknologi

Mizuno har som mål å skape slitesterke løpesko med stabil demping og komfortabel passform. I alle Mizuno-løpesko finnes det en WAVE-plate som gir suveren demping ved å minimalisere belastningen i landingsfasen, i tillegg til å skape meget god stabilitet i hælpartiet ved å forhindre komprimering av mellomsålen i områder med stor belastning.

 

Bli kjent med føttene

Når du løper er det ankel og fot som får størst belastning ettersom du lander med 3-5 ganger kroppsvekt. Mizuno jakter på den ultimate løpsfølelsen gjennom en responsiv mellomsåle med lav vekt og en behagelig overgang fra hæl til tå. Ta deg tid til å bli kjent med føttene dine og behovet for riktig mengde støtte og demping. Skoene dine skal bevege seg i takt med føttene dine slik at du alltid opplever komfortable løpeturer.

Les mer om Mizunos teknologier  her

 God tur!