Ta vare på puppene når du løper

Før eller siden begynner alle bryst å henge, det sørger tyngdekraften for. Men løper du uten skikkelig støtte, så skjer det tidligere enn nødvendig.

Når du løper beveger brystene seg i et 8-tallsformet mønster, både opp og ned, fra side til side og fram og tilbake. Derfor er løping en av de aktivitetene som belaster brystene aller mest. Bruker du A-cup kan bevegelsen bli opp til 4 cm, og bruker du G-cup kan brystene bevege seg hele 14 cm!

 

SA - 4490 dark grey BACK copySkadene kan ikke repareres
Dette er både ubehagelig, til tider smertefullt og dessuten skader det brystene dine på en måte som ikke er reversibel. Kvinnebryst er ikke laget av muskler som kan trenes, men består av bindevev som strekkes når det belastes.
Det eneste som hjelper er en bh som reduserer denne bevegelsen maksimalt. Verken vanlige bh-er eller sports-bher som ikke er laget for løping er til særlig hjelp. Det eneste som virkelig fungerer er en bh som er laget nettopp for å dempe denne 8-tallsbevegelsen når du løper.

 

Bruk en bh som er laget for løping
Shock Absorber lager bh-er for ulike typer aktiviteter, og de som er laget for løping reduserer bevegelsen med hele 78 %, en vanlig bh bare 38 %. Stoffet i bh-en er vevd slik at det ytterste materialet er elastisk mens det innerste ikke er det. Det gir en bh som både er komfortabel mot huden og som gir maksimal støtte.

Og selvsagt har den alle de egenskaper et plagg laget for intensiv trening skal ha, slik som god svettetransport, komfort og gode muligheter for justering av passform.

Her er sesongens farge av modellen Run.

 

2 for 1 i oktober
Det er smart å ha minst to bh-er å bytte på. Derfor får du 2 for prisen av 1 i hele oktober på Löplabbet. Tilbudet gjelder kun i butikkene våre, ikke i nettbutikken.
Du finner din nærmeste Løplabbet-butikk her.

Artikkelen er skrevet av Løplabbet og presentert som et annonsebilag på trening.no.