Holder alltid åpent

I disse tider, hvor mange bør og må holde seg hjemme, er det ekstra gunstig å kunne vedlikeholde formen hjemmefra. Livegym tilbyr tusenvis av treningsøkter – og det er døgnåpent!

Hjemmetrening er genialt og tilgjengelig til enhver tid. Men vanskelig å gjennomføre i praksis, med mindre man har et program eller en øktbeskrivelse foran seg. På Livegym.no finner du tusenvis av forskjellige økter som ikke krever utstyr, og som fint kan utføres på stuegulvet.

Velg blant alt fra økter for kjernemuskulaturen til beinstyrke, og alt fra yoga til økter med mer puls. For kun femti kroner i måneden får du både en motivasjonsboost og tilgang til det døgnåpne, nettbaserte treningssenteret.

Få en fullverdig økt hjemme

I mange situasjoner, og særlig nå, er det ekstra gunstig å kunne vedlikeholde formen hjemmefra. Hvis du er alene med barna og ikke kan forlate huset, været er for dårlig til å legge økta utendørs, eller tiden er for knapp til å rekke ned på senteret og hjem igjen – da er det praktisk å kunne få unnagjort en fullverdig treningsøkt hjemme.

Kontinuitet er nøkkelen

Skippertaksmetoden er kjekk å ty til i mange tilfeller, men når det gjelder helsen og den fysiske formen, er det kontinuitet over tid som er nøkkelen. På Livegym.no kan du velge varigheten på økta etter tiden du har til rådighet, og du kan også følge flerukersprogram om du ønsker struktur og forutsigbarhet i treningen.

Fordelene med Livegym

• Det koster kun 50 kroner i måneden
• Ingen bindingstid
• Tusenvis av treningsøkter innen styrke, bevegelighet og kondisjon
• Treningsprogrammer som går over flere uker
• Kostholdsplaner
• Sunne oppskrifter

Gratis aktivitetstilbud for de unge

Siden skoler og organiserte aktivitetstilbud nå er stengt, ønsker Livegym Skole i denne tiden å bidra med et gratis treningstilbud for barn og unge. Aktivitetstilbudet er skreddersydd elever i grunnskolen og tilbyr korte, morsomme økter, både med og uten faglig innhold, men også lengre aktivitetstimer og treningsøkter som rommer alt fra styrke, kondisjon, dans og balanse. I tillegg fører Livegym Skole ulike kurs, hvor barn og ungdom kan tilegne seg nye ferdigheter og føle mestring.