Kan ikke beskrives

Icebug Xperience i Bohuslän er et løp som bør oppleves. Bli med oss til Camp Norway og løping på vestkysten i Sverige.

– Icebug Xperience er et arrangement som ikke kan beskrives, men som må oppleves. Den svenske vestkysten er et kapittel for seg, og når denne naturen settes sammen med et 3-dagers etappeløp med særdeles profesjonelle arrangører, må resultatet bli en opplevelse verdt å prøve for deg som er glad i løping, god mat, sosialt samvær og fantastisk fin natur. Reis med familie, med gode venner eller på egenhånd – du vil nyte hvert sekund av denne helgen uansett.
Dette sa Runner’s World ekspert og langløper John Henry Strupstad etter Icebug Xperience 2017.

Les mer og registrer deg her nå…

Gå, gå/løp eller løp
I september kan du delta i det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug Xperience, fordelt på tre etapper på tre dager. Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan med andre ord fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du selv vil.
Ramsvik Stugby & Camping ligger i hjertet av vakre Bohuslän, hvor Icebug Xperience har sitt utgangspunkt. Her åpner Runner’s World Camp Norway for andre gang. Her kommer vi til å bo i trivelige hytter nærme havet, og starten på første etappe skjer rett utenfor hyttedøra.
Runner’s World setter opp gratis buss fra Oslo Sentrum for alle deltakere som reiser fra Norge. Vi ankommer Ramsvik i samlet tropp i tide for å starte første etappe på fredag.

Gode boforhold og lokal mat
Alle hyttene ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle Icebug Xperience-deltakere. Måltidene spises sammen i restauranten, hvor det tilbys lokale spesialiteter. Arrangøren gjør alt for å gi deg den beste mat og drikke som du finner i Sverige, serverer deilig lunsj på målstreken, og fyller matstasjonene med økologisk frukt og kanelboller fra et lokalt steinovnsbakeri.

Det kalde, krystallrene vannet på vestkysten sørger for at matelskere går i staver over kvaliteten på både fisk og skalldyr. Så høy er den faktisk, at Bohuslän har sin egen definisjon av The Big Five: Østers, kreps, reker, blåskjell og hummer.

Det er vanskelig å ikke la seg imponere av Bohusläns unike natur og fantastiske skjærgård med granittklippene og fiskerisamfunnene som nærmest hoper seg opp som perler langs kysten. I tillegg til soling, bading og krabbefiske byr landskapet på mye, mye mer.

Her går også den unike løypetraseen til Icebug Xperience. Inntrykkene blir mange i løpet av de tre dagene du beveger deg på ulike steder langs kysten i Bohuslän.

Camp Norway
Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager og foredrag. Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?
• Transport tur/retur Oslo – Ramsvik, og til og fra de ulike etappene.
• Foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Ramsvik Camping & Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.

Les mer og registrer deg her nå…