Førsteklasses lyd

Jaybird Vista utvider horisonten til din aktive lydopplevelse. De er en av de letteste, mest kompakte og avanserte hodetelefonene som er laget.

Hodetelefonene har også bransjeledende batterilevetid og EARTHPROOF støt, støv, vann og svettefast IPX7-konstruksjon.

Vista er Jaybirds første ekte trådløse hodetelefon som oppfyller kravene for IPX7- og MIL-STD 810G-klassifisering (robust-kompatibilitet). De har bestått gjentatte sjokk-, vibrasjons-, fall- og knusetester, og har vist at de tåler tropisk fuktighet, vann med orkanstyrke og sandstormforhold fra ørkenen. Earthproof beskriver alt dette med ett ord. Det dekker forhold utenfor laboratoriet, anerkjenner våre røtter til friluftsliv og viser til virkelige forhold som idrettsutøvere må kunne takle verden rundt. Hele jorda er vårt testområde.

Jaybird-teknologien er utviklet for å la idrettsutøvere oppleve verden og musikken sin i full frihet, samtidig som de har total tillit til #EARTHPROOF-filosofien om motstandsdyktig ytelse. Så vi bestemte oss for at idrettsutøvere og influencere skulle teste Vista, fra Utah til Sri Lanka, fra farlige elvestryk og glohete ørkener til ugjestmilde fjelltopper og frosne isbreer. Jaybird-produktene leverer der vi trener, frigjør sinnet og tester våre grenser.

Førsteklassens lyd – din musikk, på din måte

Tillpass EQ – Lag unike, personlige lydprofiler og lagre dem på øreproppene.
Hvis du trenger mer bass i musikken din for å presse deg selv gjennom en utmattende treningsøkt – velger du bare en forhåndsinnstilling med mer bass eller lag din egen.

  • 16 timers batteritid med ladeetuiet
  • JBS1 trådløs teknologi – 32 timer med uavbrutt, uavhengig bruk
  • Hodetelefonenes kapselkonstruksjon gir en tett beskyttelse mot alle værforhold
  • Sport Fit
  • Musikk og anrop

Del og utforsk spillelister

Synkroniser Spotify-kontoen din og bytt favorittspor med Jaybird-fellesskapet.

Finn ørepropper som er blitt borte

Bruk appens ”Find my buds” funksjon.

Kom i gang

Sjekk linken under for hvordan du kommer i gang med din Vista. Det er viktig å finne riktig passform slik at de sitter fast på løpeturen og for den beste lydopplevelsen.
https://www.jaybirdsport.com/nb-no/jaybird-support/jaybird-vista.html

Vista ekte trådløse ørepropper

  • Premium gelørepropper av silikon 1/2/3
  • Ladeetui – 16 timers batteritid med ladeetuiet.
  • Fast charging = 10 min lading – 1hr spilletid
  • USB C-ladekabel