Slik trener du mot milløpet

Skal du løpe et milløp i 2017? Her kan du få treningsprogrammet du trenger for å komme i form eller slå din egen personlige rekord.

Mila er den mest populære distansen å konkurrere på, og i gateløp som Sentrumsløpet vil mange tusen løpere begi seg ut på denne distansen. Hvis du vil løpe en lettløpt 10km på asfalt er dette en fin løype for å teste formen. Men 10km er likevel langt, og det er viktig å ha et godt treningsgrunnlag før du stiller til start.

Legg inn navn og e-post i dette skjemaet fra Runner’s World, så vil du motta gratis treningsprogram og treningstips på e-post fra vår samarbeidspartner Runner’s World og Fitness Xpress hver måned frem mot Sentrumsløpet. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Sammen med Trening.no, Runner’s World og Fitness Xpress kan du nå trene mot milløpet, både med hjelp av eget treningsprogram og trenere. Vi har satt opp et treningsprogram som skal få deg i toppform til Sentrumsløpet i slutten av april. Programmet er delt inn i tre nivåer, og du tilpasser selv det målet du setter deg. Under 60 minutter, under 50 minutter eller under 40 minutter. Nå kan du få tilsendt dette treningsprogrammet på e-post hver måned, og få en påminnelse om hva og hvordan du bør trene.

Treningsprogrammet er utarbeidet av løpecoach Finn Kollstad, som har lang erfaring med å trene løpere frem mot et bestemt mål. Her kan du se eksempel på treningsprogrammet: Oppstart – første måned (åpnes som pdf) og Tren mot mila – del 2 (åpnes som pdf).

Meld deg på nå
Legger du inn navn og e-post i dette skjemaet hos Runner’s World vil du motta et nyhetsbrev hver måned med treningsprogram mot ditt milløp. Treningsprogrammet passer for alle, og du justerer selv inn etter det nivået du er på.

Dyktige trenere og løpegruppe
Hos Fitness Xpress i Oslo får du nå et spesialtilbud hvis du ønske å trene mot Sentrumsløpet 2017. Fitness Xpress har løpecoacher, løpegrupper og ikke minst det treningsutstyret du trenger for å trene deg opp gjennom hele vinteren. Du vil også få et tilbud om gratis startplass i Sentrumsløpet hvis du melder deg inn hos Fitness Xpress.