Klar for FitCamp Norefjell i høst?

Bootcamp, yoga, intervalltrening og topptur er noen av aktivitetene du kan få med deg på FitCamp. Bli med du også på en fantastisk motiverende helg på Norefjell.

FitCamp er weekend spekket med trening, yoga, herlig mat og spa. Det passer for kvinner og menn i alle aldre. Hold av 19. – 21. oktober!
Les mer om FitCamp på Norefjell her…

Alle deltakerne bor og spiser på flotte Norefjell Ski & Spa som ligger i naturskjønne omgivelser snaue to timers kjøring fra Oslo. Helga er fullspekket med trening, yoga, foredrag, god mat og deilig SPA. Her kan en virkelig skreddersy sin egen drømmehelg! FitCamp passer for alle som er glade i fysisk aktivitet, enten man trener to ganger i uka eller hver dag.

Mye å velge mellom
Dette er noen av aktivitetene som blir tilbudt på høstens treningshelg: bootcamp, topptur, yoga, bungee – training, sterk med strikk, skogsløping, bakkeintervaller, total core, foredrag og InBody-kroppsanalyse.

Kjente instruktører
Det hele startet i Sirdal for 6 år. Siden da har det blitt arrangert mer enn 50 FitCamper både på Geilo, i Lyngdal og på Norefjell. I tillegg til Yngvar Andersen, har blant annet Raphael Poiree og Anders Aukland vært blant instruktørene. De fleste campene inneholder mange typer aktiviteter, men FITCAMP har i tillegg utviklet egne konsepter som er spisset mer mot yoga og langrenn. Denne høsten blir det også treningsreiser både til Spania og Polen.

Les mer om FitCamp på Norefjell her…

Hotell i særklasse

Norefjell Ski & Spa er et eldorado både sommer og vinter, og hotellet har vært nominert til og vunnet flere priser. Resortet består av 244 rom fordelt på 121 dobbeltrom og 123 familiesuiter. I landsbyen utenfor resortet finner du 161 leiligheter som passer fra 4 – 8 personer. Alle suiter og leiligheter har eget kjøkken. Av aktiviteter har resortet en 16 meter høy klatrevegg, bouldrevegg, badeområde med, jacuzzier og to badstuer, velutstyrt treningsavdeling, velvære avdeling, barnesone, afterski, nattklubb og aktivitetsprogram for barna i ferier og helger m.m.