Västsverige – en ny opplevelse

Det er ikke mangel på opplevelser i Västsverige. Etter etappeløpet Icebug Xperience bør du ta et par netter for å oppleve mer. Her er åtte unike måter du kan overnatte på.

Etter etappeløpet Icebug Xperience bør du unne deg selv et par ekstra dager på den svenske Västkysten.

Det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug Xperience, fordelt på tre etapper på tre dager, er en løpsopplevese utenom det vanlige. Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan med andre ord fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du selv vil. Les mer om løpet lenger ned.

Her er eksempler på noe du kan oppleve etter Icebug Xperience.

Bo i en trehytte
Trehushotellene Sjunde Himlen og Andrum er akkurat det de høres ut som! Her kan du bo og sove 6,5 meter opp i et tre, i en god gammeldags trehytte. La en gammel barndomsdrøm gå i oppfyllelse mens du tilbringer natten blant tretoppene ved Hornborgasjön. Frokostkurven heises opp til balkongen, og prisen inkluderer frukt og bobler på trehusverandaen. Sjunde himlen oversettes til den syvende himmel, og det høres jo helt himmelsk ut!

Sveriges første flytende hotell
Västsverige er kjent for sin kystlinje, og på Sveriges første flytende hotell, Salt & Sill, kan du nyte den til sitt fulle. De moderne rommene er innredet i skandinavisk minimalisme, og flere av dem kommer med egen badestige. Start dagen med en frisk dypp i havet, og avslutt den med svensk skalldyrmiddag i restauranten.

Moderne leiligheter i kornsilo
Upperud 9:9 var kornsiloer i over hundre år, men har nylig blitt forvandlet til et luksuriøst og moderne hotell. På utsiden beholder hotellet sin landlige gårdsbruk-sjarm, og på innsiden finner du romslige leiligheter med fransk balkong.

Et badehus i vannkanten
Lykken er et badehus – spesielt når det kommer med egen badstu og brygge. På brygga er det også et boblebad du får helt for deg selv. Hos Strandflickorna i Lysekil kan du overnatte i de sjarmerende småhyttene i vannkanten hele året. På dagtid kan du padle kajakk blant svabergene, reise på hvalsafari eller nyte retter av lokale skalldyr.

Sopp og stubber
Reiser du med barn, kan dere hos Norrqvarn Hotell og Konferens bo som ekte troll. Småhyttene er formet som sopper og stubber, til stor glede for de små. Om dagen kan man bade, padle eller gå tur langs Göta Kanal, eller nyte deilig mat laget på lokale råvarer i hotellrestauranten.

Bo i et glasshus
Midt i den vakre naturen på øya Henriksholm i Dalsland finner du en liten gruppe hus av glass. De sjarmerende småhusene er skapt med ro i tankene: her skal man nyte naturen og finne ro fra en stressende hverdag. På dagtid kan du gå tur, fiske eller padle, for så å ta kvelden under stjernene.

Bed and breakfast i design-hus
Lådfabriken er et fargerikt bed and breakfast i den lille fiskerbyen Edshultshall. Huset, som en gang var en fabrikk der de lagde trebåter og fiskeutstyr, er omgjort til en fargerik designbolig. Beliggenheten er svensk skjærgård på sitt beste: her kan du nyte lune kvelder på verandaen med utsikt mot havet, leie kajakk eller sykkel, eller slappe av på svabergene.

Bo blant dyrene
Wrågården i Falköping byr på en helt unik overnattingsopplevelse for alle aldre. Her kan du bo i et elgformet minihus midt i Wrågårdens elg- og dådyrpark. På verandaen finnes en egen grillplass, med utsikt over dyreparken. I tillegg til å oppleve de store, majestetiske dyrene på nært hold, byr gården på en egen restaurant, paintball, whisky- og ølsmaking.

 

Ramsvik

Ramsvik Stugby & Camping ligger i hjertet av vakre Bohuslän, hvor Icebug Xperience har sitt utgangspunkt. Her åpner Runner’s World Camp Norway for andre gang. Her kommer vi til å bo i trivelige hytter nærme havet, og starten på første etappe skjer rett utenfor hyttedøra.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Gode boforhold og lokal mat
Alle hyttene ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle Icebug Xperience-deltakere. Måltidene spises sammen i restauranten, hvor det tilbys lokale spesialiteter. Arrangøren gjør alt for å gi deg den beste mat og drikke som du finner i Sverige, serverer deilig lunsj på målstreken, og fyller matstasjonene med økologisk frukt og kanelboller fra et lokalt steinovnsbakeri.

Camp Norway

Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager og foredrag. Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?
• Transport tur/retur Oslo – Ramsvik, og til og fra de ulike etappene.
• Foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Ramsvik Camping & Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Les mer om Västsverige her: https://www.vastsverige.com/