Ramsvik – den perfekte basen

Som deltaker i Icebug Xperience bor du i den idylliske hyttebyen Ramsvik. En perle på den svenske vestkysten.

 

Västsverige byr på fantastiske muligheter for både store og små. Kombiner deltakelse i etappeløpet Icebug Xperience, med store og små opplevelser for barna. Med base i Ramsvik hvor du treffer alle de andre deltakerne, og hvor barna kan være med på kidscamp.

Les også: Et arrangement som ikke kan beskrives

Ramsvik Stugby & Camping ligger i hjertet av vakre Bohuslän, hvor Icebug Xperience har sitt utgangspunkt. Her åpner Runner’s World Camp Norway for andre gang. Her vil du bo i trivelige hytter nærme havet, og ha kort vei til alle fasiliteter som restaurant, dusj og toaletter.
I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks, racebrief og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker. Alla hyttene har toalett, og ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle IX-deltakere. Du spiser sammen i restauranten hvor det tilbys lokale spesialiteter der det meste er økologisk dyrket.

Les også: Et utrolig landskap

Sentral beliggenhet
Fra Ramsvik er det kort vei til mange av perlene på vestkysten.
Til idylliske Smögen er det kun 10 kilometer. Mest kjent for ferske reker, salte bad, bra restauranter, vakker natur og opplevelser for store og små.
Ønsker du en litt lengre utflukt kan Lysekil 40 kilometer med bil være perfekt. Sommerbyen kjent for Havets Hus, rosa granittstein og rolig skjærgård med alt fra stille havkajakkspadling til livlige regattaer. Herfra kan du for eksempel bli med ut i skjærgården på blåskjell- og østerssafari.

Start og mål i Ramsvik
Ramsvik er startplass for fredagens etappe, og mål for siste etappe som går på søndag. Du blir transportert til og fra de andre start- og målområdene.
Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport fra og til Oslo Sentrum med buss, transport fra Camp Norway til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager, foredrag og yoga.

Barn og voksne i Icebug Xperience
I etappeløpet Icebug Xperiense får både store og små utfordringer. La barna delta på Kids Camp mens du går eller løper de ulike etappene. Her kan barna prøve kajakkpadling, fiske og orientering – alt under oppsyn av erfarne friluftsguider. Kids Camp er laget for barn i alderen 6-14 år, og gjør at du kan ta med barna og få en perfekt familiehelg i idylliske omgivelser.

Runner’s World ønsker deg velkommen til Camp Norway
I hjertet av Icebug Xperience har Runner’s World valgt å åpne Camp Norway. I Camp Norway kan alle norske deltakere (eller de som elsker nordmenn) bo, være med på foredrag, peptalks og ha det moro sammen med andre løpeglade mennesker.
Runner’s World setter opp egen buss fra Oslo til Icebug Xperience og Camp Norway. Påmelding til bussen sendes alle norske deltakere etter sommeren.
Du finner mer informasjon om Icebug Xperience og Camp Norway her…

Hva får du som deltaker i Camp Norway?
• Transport tur/retur Oslo – Kongshamn, og til og fra de ulike etappene.
• Seminar og foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Ramsvik Stugby & Camping.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Les mer om Västsverige her: https://www.vastsverige.com/