Vinn billetter til sir Richard Branson

Verdien av samfunnsansvar – hva kan du lære av de beste?

Når man er synlig i samfunnet bør man være bevisst på at man har et visst ansvar. Men hva går egentlig det å ta samfunnsansvar ut på? I de senere år er det blitt mer tydelig at det å vise samfunnsansvar er blitt en trend, både i næringslivet og på et mer lokalt nivå. I treningsmiljøet ser vi det i form av at inntektene fra løp og idrettsarrangementer går til veldedige formål, som for eksempel Rosa sløyfe-løpet som Runner’s World arrangerte sammen med Kreftforeningen i oktober. Et annet eksempel er det grønne løpet EcoTrail, som med sin miljøvennlige filosofi viser at man fint kan arrangere store løp uten å etterlate seg spor i naturen.
Resposibility Works ønsker nå å belyse verdien av å ta ansvar. Dette gjør de ved å arrangere et stort og stjernespekket seminar. Overskuddet går til Right to Play, og du kan nå vinne billetter til deg og en venn.

vinn-billetter-her-gronn-v2

Bidra gjennom bevisstgjøring
Ideen bak Responsibility Works og budskapet om verdifullt samfunnsansvar, kom fra arbeidet og samarbeidet mellom langrennslaget Team Santander og Right To Play i 2015. Delt fokus mellom det å være gode ambassadører og bidra til samfunnet gjennom bevisstgjøring, førte til arrangementet «4 timer for verdifullt samfunnsansvar» i 2015. Tilstede var viktige opinionsledere fra politikk, næringsliv, media, frivillige organisasjoner og idrett. Fjoråret var en suksess, og Responsibility Works presenterer nå årets arrangement; «Verdien av samfunnsansvar – hva kan du lære av de beste?»

Vinn to billetter til foredraget
Arrangementet «Verdien av samfunnsansvar – hva kan du lære av de beste?» holdes torsdag 1. desember på Folketeateret i Oslo. Hit kommer blant andre sir Richard Branson, grunnlegger av Virgin-gruppen, som vil snakke om entreprenørskap. I tillegg vil mange kjente profiler som Johan Olav Koss, Birgit Skarstein og kulturminister Linda Hofstad Helleland holde innlegg, sammen med en rekke næringslivstopper. Trening.no og Resposibility Works gir bort to billetter til denne lærerike og inspirerende dagen. Hvem ønsker du å ta med deg? Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i dette skjemaet – Ja, jeg vil vinne billetter!