En bokser du kan trene i

For å få maksimalt ut av treningsøkter er du avhengig av klær som puster. Det gjelder selvsagt også boksershortsen din.

Det er noe de fleste har opplevd. Går du ute i striregn i en joggebukse, blir du våt. Det samme gjelder for en boksershorts i bomull. Den begynner å krype oppover, føles klam og veldig våt. Ingen god følelse uansett bruksområde, men kanskje spesielt ubehagelig om du trener og er i bevegelse.

For å få maksimalt ut av treningsøkten gjelder det nemlig at også klærne dine puster godt, og selvsagt gjelder det boksershortsen så vel som øvrig bekledning. Nordmenn er verdensmestere i å skaffe seg nytt utstyr, men vi har fremdeles til gode å se en bølge av treningsinteresserte kaste seg over boksershortser tilpasset trening. Det har du imidlertid mulighet til nå.

Transporterer vekk fuktigheten
Med sine nye treningsmodeller ønsker Bjørn Borg å ta boksershortsmarkedet til nye høyder. Akkurat som da de lanserte sin første kolleksjon på starten av nittitallet. Hovedpoenget med Performance-boksershortsene er selvsagt at fuktigheten blir transportert vekk fra kroppen. De flate sømmene skal også gi deg ekstra god komfort. Her skal det ikke bli gnagsår!

Foto: @fotobakken

Én som virkelig ønsker nyvinning velkommen er personlig trener Rune Talset. Selv om den energiske PT’en stortrives i jobben hos RAW trening på Lysaker Brygge, er han i sitt ess når han trener utendørs. Og Rune gleder seg stort over at favorittboksershortsmerket han har brukt helt siden han var i tenårene nå har inntatt teknisk materiale.
– Det er veldig gøy at Bjørn Borg har lansert boksershortsen Performance. De transporterer fuktighet på en rå måte, er dommen fra Rune.

– Kommet for å bli
Rune forteller videre at han alltid har likt at en boksershorts går nedover låret, og at den sitter litt «tight». Menn og tights har liksom blitt en greie de siste årene, mener han.
– Da jeg fikk prøve Performance-boksershortsen for første gang har jeg ikke hatt på meg bomullsvarianten siden. Selv om jeg ikke akkurat kan skryte på meg å ha økt med femti prosent i knebøy, er denne boksershortsen mye mer behagelig. Den sitter som støpt, mener PT’en.

Han er med andre ord ikke i tvil om at tekniske boksershortser er kommet for å bli, uavhengig av treningsform og aktivitet.
– Jeg kan absolutt gå god for boksershortsene fra Bjørn Borg. Det er disse jeg har brukt helt siden ungdomsårene, så jeg synes det er utrolig gøy at merket satser videre og utvikler boksershortsen enda mer, avslutter Rune.

Nysgjerrig på Bjørn Borgs Performance-boksershortser? Du kan velge mellom tre ulike modeller neste gang du skal ha deg en treningsøkt.

 

1) Performance (kr. 249,-)
Performance shorts med normal lengde. Slitesterkt og behagelig Hydro-pro materiale som transporterer fuktigheten vekk fra kroppen. Flate sømmer for ekstra komfort. Laget i polyamide stretch materiale.

2) Performance Pro (kr. 299,-)
Leveres med mesh-materiale på skrittet og baksiden, for ekstra pusteevne. Dermed blir også fuktigheten transportert vekk fra kroppen. Samtidig gir de flate sømmene ekstra god komfort.
Boxershortsen har en meget god polyester-stretch kvalitet for «second skin feeling».

3) Performance Pro Windproof (kr. 499,-)
Denne boksershortsen passer perfekt til trening utendørs – særlig om vinteren. Prøv den på neste løpe- eller langrennstur.

Se mer i nettbutikken www.gresvig.no

 

Foto: @fotobakken