Med 2XU på fotoshoot

I disse dager lanserer 2XU en helt ny kolleksjon treningsklær. I de neste ukene skal du få se disse presentert på trening.no, og du skal samtidig få møte spennende mennesker som elsker å trene.

I april søkte 2XU etter mennesker som ville være med på fotoshoot, og dermed bli blant de første som fikk teste den nye kolleksjonen. Utrolig mange søkte om å få være med. Etter en omfattende prosess stod 2XU igjen med fire personer som skulle få lov til å være med på fotoshoot. Ingen av disse personene hadde gjort noe lignende tidligere.

Teksten fortsetter under bildet.
Fra venstre: Victoria, Thor Erik, Martine og Jørgen.

Fra venstre: Victoria, Thor Erik, Martine og Jørgen.

Tidlig i mai møtte alle opp ved Operaen i Oslo. «Modellene», fotograf, journalist, koordinator og 2XU. Alle med mål om å få til de beste og kuleste bildene. Det brukes mye tid på å få de rette bildene, mellom fotograferingene intervjues de fire «modellene» til artikler som skal presenteres på trening.no.
Du vil i artikkelserien få møte alle modellene og lese om deres treningshverdag. Samtidig vil du kunne se bilder av den nye kolleksjonen fra 2XU, samt mange andre stilige 2XU-produkter. Det blir garantert en spennende reise.

Teksten fortsetter under bildet.
Martine IMG_4053

Ny kolleksjon
Det er først og fremst på farger og design som er nytt i den nye kolleksjonen fra 2XU. Du får blant annet se toppmodellen Elite MCS Compression Tights/Shorts/Calf Guard. Denne har en X i gull, og vil få en relansering nå. Med Elite MCS Compression Tights i gradert kompresjon har 2XU introdusert en ny generasjon kompresjonsteknologi til bruk i funksjonelt treningstøy. MCS (Muscle Containment Stamping) gir ekstra hjelp til de muskelgruppene som trenger det mest.

Teksten fortsetter under bildet.
Jørgen_MG_4014

Treningshverdagen
Frem mot 18. juni kan du også lese om hvordan de fire modellene trener i hverdagen, og hvordan de skal trener frem mot Sommernattsløpet 18. juni, hvor alle fire stiller til start.
De fire som du vil møte er Jørgen Christian Myking, Victoria Stensøe, Thor Erik Aurstad og Martine Slotvik.

Martine blir intervjuet av Sara Skarabot Pedersen.

Martine blir intervjuet av Sara Skarabot Pedersen.

 

Fotograf Lars Erik Bakken fornøyd.

Fotograf Lars Erik Bakken fornøyd.

 

Victoria IMG_4156

 

Thor Erik IMG_4168