Løp med oss i Drammen

I Drammen kan du løpe sammen med disse fire. Camilla Ljungren og Thomas Fjerdingstad skal begge løpe 10 km, mens Long Vu og Ilse Johansen skal løpe halvmaraton. Her kan du lese om hva de legger fokus på i treningen sin.

2XU Drammen Halvmaraton arrangeres søndag 4. september. Les mer på www.drammensmaraton.no.

Camilla Ljungren
Camilla_MG_6821
Jeg trener fem til seks dager i uken, en dag med person-lig trener og resten egentrening. Jeg prø-ver å løpe fast tre da-ger, da to dager med intervaller og en dag med langkjøring. Jeg er veldig glad i korte bakkeintervaller men pleier å variere. Ellers trener jeg styrketrening tre til fire dager i uken, da med mye fokus på eksplosivitet når jeg trener med personlig trener.

Thomas Fjerdingstad
Thomas_MG_6636
For to år siden så måtte jeg ta en meniskoperasjon i høyre kne. Jeg har trent meg opp igjen på et treningssenter med styrke og mølle. Utover vinteren økte jeg gradvis lengde og tempo, samt prøvd meg på litt intervaller. Nå på våren har jeg fått løpt noen turer ute, og kneet kjennes bra. Jeg vurderer å teste formen i et par andre løp før den store dagen i Drammen.

Long Vu
Long_MG_6770
Jeg trener styrke tre til fire ganger i uka med fokus på knebøy, markløft og tåhev. Dette fordi det er en sammenheng mellom sterke bein og sterk rygg og løping. Jeg trener også to intervalløkter og en langkjøring. Mine favoritter er Pyramiden (1-2-3-4-5-4-3-2-1), 4×4 og 1-1 x 20. Langkjøring er kontrollert tempo der jeg løper så langt jeg klarer.

Ilse Johansen
Ilse_MG_6674
Jeg trener ganske variert for å stille forberedt til halvmaraton i september. Løpingen er en miks av intervalløkter og litt lengere turer. Underveis skal turene blir noe lengere og farten øke. I tillegg trener jeg en del på treningssenter, alt fra styrketimer til spinning og yoga. Jeg liker når det er variasjon i treningen, både for det fysiske og det mentale.

Løpebilde_MG_6457 580 2XU_Logo v2