Førsteklasses lyd

Jaybird Vista utvider horisonten til din aktive lydopplevelse. De er en av de letteste, mest kompakte og avanserte hodetelefonene som er laget.

Kv+ Staven for deg

Visste du at staven har mye å si for skiopplevelsen din? Er du glad i høyt tempo, skal du gå fristil, eller er du den som liker lange rolige turer i skisporet? Vekt, stivhet, komfort og pendel er noen av egenskapene du finner i en skistav. Dine bruksområder og hvordan du går på langrenn er... Les mer »

Smaker ekstra godt etter trening

Her er en Skyr®-oppskrift med kaffesmak og en rosa, luftig snack – perfekt etter treningsøkter på sene høstkvelder. Skyr®-yoghurtene kan nytes rett fra begeret og fungerer dermed som en smakfull og praktisk livredder i en hektisk hverdag. Men, legger man til litt kreativitet og noen minutter på kjøkkenet, kan du forvandle mellommåltidet til en forfriskende... Les mer »

Vinn treningsuke i Portugal

En hel uke for to personer med løping, god mat, herlig klima og løpeglade mennesker – i Portugal. Det kan du vinne på selve julaften. Se her hvordan! For å være med i trekningen på julaften klokken 12.00 må du være påmeldt nyhetsbrevet til Springtime Travel Norge. Du melder deg på via linken nederst i... Les mer »

Hverdagstrening som tar liten tid!

Det er ikke så mye som skal til, og med disse enkle tipsene vil du kjenne at kroppen blir sprekere. – Det jeg kanskje liker aller best ved hverdagstreningen, er at man kan gjøre den hvor som helst og når som helst, sier Stine Hartmann, ambassadør for #Teamimsdal. – Jeg legger ofte hverdagstreningen inn i... Les mer »

Kom i form – gratis og effektivt

Du trenger ikke ha fokus på resultater og et strengt treningsregime for å komme i form. Her gir Lasse Tufte sine motivasjonsråd og tips til aktiviteter. Lasse Tufte elsker å være i aktivitet, og han henter motivasjon i mestring og opplevelser. Han er blant annet kjent som grunnleggeren av Tufteparken, og hans interesse for egenvekttrening.... Les mer »

Løping i min verden: Chamonix

Løping har forandret seg. Det er ikke lenger bare en hobby, en aktivitet – noe du må pine deg gjennom for å gå ned et par kilo. Ledet av et knippe visjonære forbilder rundt omkring i verden har idretten vår blitt en kultur. En livsstil. Noe som gir mangfold og styrke. I denne serien vil... Les mer »

Løping i min verden: Tokyo

Fotomodellen, DJ-en og løpeprofilen Lono Brazil III forteller om skjønnheten i en by som er i ferd med å falle pladask for løping. Løping har forandret seg. Det er ikke lenger bare en hobby, en aktivitet – noe du må pine deg gjennom for å gå ned et par kilo. Ledet av et knippe visjonære... Les mer »

Løping i min verden: London

Løping har forandret seg. Det er ikke lenger bare en hobby, en aktivitet – noe du må pine deg gjennom for å gå ned et par kilo. Ledet av et knippe visjonære forbilder rundt omkring i verden har idretten vår blitt en kultur. En livsstil. Noe som gir mangfold og styrke. I denne serien vil... Les mer »

Västsverige – en ny opplevelse

Det er ikke mangel på opplevelser i Västsverige. Etter etappeløpet Icebug Xperience bør du ta et par netter for å oppleve mer. Her er åtte unike måter du kan overnatte på. Etter etappeløpet Icebug Xperience bør du unne deg selv et par ekstra dager på den svenske Västkysten. Det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug... Les mer »

Jakten på den gode skiopplevelsen

God glid og godt feste er viktig i jakten på den gode skiopplevelsen, uansett ambisjonsnivå. Visste du at det finnes ski som sørger for begge deler, uten at du trenger å smøre skiene før hver skitur selv?