Om oss

Trening.no er et nettsted for deg som søker informasjon om treningsnyheter, treningstips, styrketrening, utholdenhetstrening, kosthold og motivasjon.

Våre artikkelforfattere har idrettsfaglig, helsefaglig og/eller journalistisk utdannelse.

Vårt mål er å bringe balansert informasjon til alle som trener eller har interesse for trening.

Trening.no har som mål å være Norges ledende treningsnettsted. Årlig er rundt 1,2 millioner unike brukere innom nettsiden, og vi har over 100.000 følgere på facebook.

Våre artikkelforfattere

Eivind Bye

Eivind Bye

Ansvarlig redaktør

eivind@trening.no

Redaktør for trening.no. Trenerkurs og aktiv i mange idretter. Mer enn 20 års fartstid som redaktør for ulike trenings- og idrettstitler, både på papir og digitalt.

Treningsinteresser: NM-gull i volleyball og innendørs roing. Nå aktiv mosjonist i styrkerommet, på sykkel og med løpesko.

Treningsråd: Treningen blir ikke enklere. Det er du som blir bedre.

Artikler skrevet av Eivind Bye

Melina Meyer Magulas

Melina Meyer Magulas

melina.magulas@magnatcenter.no

Master Idrettsvitenskap, Idrettsfysiologi og biomekanikk, Norges Idrettshøgskole.

Artikler skrevet av Melina Meyer Magulas

Steinar Ekren

Steinar Ekren

steinar.ekren@trening.no

Personlig trener med utdanning innen kronisk smerte og prestasjons mot toppidrett, og artikkelfor-fatter kjent fra Alan Aragon’s Research Review, Iron Man Magazine Norge og Healthy Living, Heavy Lifting. Driver Melhus Personlig Trening utenfor Trondheim. Samarbeidspartner i Rehabtrening.no

Artikler skrevet av Steinar Ekren

Jørgen Holmemo

Jørgen Holmemo

holmemo@gmail.com

Jobber som personlig trener og Online PT på STERK i Oslo. Master i idrettsvitenskap med fordypning i coaching og psykologi fra Norges Idrettshøgskole. Utdannet personlig trener hos AFPT.

Treningsinteresser: Er interessert i både styrketrening og utholdenhetstrening, og driver selv med sykling, løping og brasiliansk jiu-jitsu.

Artikler skrevet av Jørgen Holmemo