Næringsrik mat – perfekt for deg som trener

Vi vet alle hvor vanskelig det er å balansere et sundt og balansert kosthold i en travel hverdag. Trenogmat.no leverer den maten du trenger i din aktive hverdag rett på døra!

Trenogmat.no er en ferdigmåltid-produsent, etablert i 2017. De ønsker å gjøre det enklere for deg å få i deg næringsrike, proteinrike og smakfulle måltider som passer perfekt inn i din treningshverdag.

En dedikert familiebedrift

Trenogmat.no startet som en familiebedrift og har siden vokst til å inkludere 10 dedikerte ansatte. Som treningsentusiaster med store ambisjoner, samarbeider vi med profesjonelle kokker, utdannede personlige trenere og ernæringsfysiologer for å skape en variert meny som tilfredsstiller enhver smak.

Høy kvalitet

Deres måltider er nøye utvalgt med hensyn til kvalitet, næringsinnhold og smak. De tilbyr ferdiglagde ukepakker designet for å hjelpe deg med mål som vekttap, prestasjon og muskelbygging. Deres produkter utvikles kontinuerlig for å være de beste på markedet, samtidig som de er rimelige. Trenogmat.no er stolte av å kunne tilby markedets beste pris per gram protein.

Unikt konsept

Trenogmat.no tilbyr et unikt konsept som blir stadig mer populært. Deres måltider bidrar til å øke effektiviteten, humøret, prestasjonsnivået og restitusjonen din. Med en Trustpilot-rating på 4,3 av 5 stjerner og mange fornøyde kunder, er de stolte av å ligge på toppen av de beste matleverandører på nett i Norge.

Hvordan fungerer det?

Bestilling hos Trenogmat.no er enkelt. Du kan bestille via deres nettside eller gjennom deres egne applikasjoner. De leverer til store deler av landet og tilbyr flere leveringsalternativer avhengig av området.

Bærekraft og Kvalitet

Trenogmat.no er forpliktet til bærekraftig drift med fokus på fornybare materialer, minimalt matsvinn og effektive produksjonsprosesser. De bruker lokalproduserte råvarer, inkludert norsk kjøtt, egg, fisk og meieriprodukter fra pålitelige leverandører som Bama, Nortura og Asko.

Spesialtilbud

Trenogmat.no er stolte av sin prisstruktur som gir kundene mange fordeler. De tilbyr faste mengderabatter basert på størrelsen på pakken, 10% rabatt på første ordre, og vervesystem hvor du og dine venner kan samle opp kreditt.

Bruk koden FERIE100 og spar 100 kr per bestilling (gyldig ut august 2024)

Start din reise mot en sunnere livsstil med Trenogmat.no. Bestill dine ferdigmåltider i dag og opplev hvordan enkel, sunn mat på døra kan gjøre livet ditt enklere og mer tilfredsstillende.