Hekta på Zumba

Modell, Linni Meister (24) viser ofte frem kroppen sin, men trener først og fremst for å holde på helsa.

Meister har i flere år jobbet som modell, og er nå aktuell med realityserien ”Linni” på TV2 Bliss. Som modell, blogger og tv-personlighet er det svært viktig for blondinen å holde seg i form. For å komme i treningshumør liker hun å høre på musikk som øker selvtilliten og motivasjonen.  

– Jeg liker å ha det morsomt mens jeg trener, da er jeg helt avhengig av musikk. Jeg synes det er nitrist å trene uten.

Meister har også en personlig trener som hjelper henne, og bygge muskler, men mest av alt liker hun den sør-amerikanske dansetreningen Zumba.

– Jeg elsker å danse, og denne treningsmetoden er helt genial! Man danser og har det gøy mens man samtidig trener hele kroppen. Den markerer musklene, og gjør at man forbrenner fett på de riktige områdende som magen og hoftene.

Kort tid etter fødselen av sønnen Dennis, var Linni igjen aktiv som modell.  24-åringen syntes ikke det var vanskelig å komme i form etter å ha blitt mamma.

– Jeg beveget meg veldig mye mens jeg var hjemme, for eksempel når jeg gjorde husarbeid. Ellers var amming en fantastisk kur, selv om jeg gikk ned litt for mye i vekt. Det var i denne perioden jeg kjøpte meg Zumba-dvd og trente hjemme i stua mens Dennis sov.

Linni får stadig spørsmål om hvordan hun holder seg så slank. 24-åringen elsker nemlig godteri.

– Jeg spiser alt jeg har lyst på. Når kroppen min blir sugen på noe, er det et tegn på at den mangler eller trenger noe, så da gir jeg kroppen min det den skriker etter. Selv om jeg er en ekte godtegris holder jeg meg slank ved å spise litt av det jeg har lyst på, slik at jeg får dempet sukkerbehovet.

Meister understreker at god helse betyr alt.

– Jeg kan ikke si at jeg trener kun for å få en fin kropp. Jeg vil holde meg i form og gjøre noe godt for kropp og sjel. Kroppen er det viktigste man eier og har, og man må være snill med den.

Foto:  av Paul Weaver, lånt med tilltatelse fra Nettavisen.