Roede – hemmeligheten bak en sunnere livsstil

En diett fra New York til Oslo, tilpasset norsk mat og norske vaner. Slik ble Grete Roede «Slankedronningen og skapte Roede-metoden. Historien tar oss tilbake til 1974 og Grete Roede hadde hatt vektproblemer i flere år og hadde prøvd alt som fantes av superkurer. Resultatet var alltid det samme – først gikk hun ned noen... Les mer »

Passer Maxulin® for deg?

For en stund tilbake søkte vi etter forskjellige personer som ønsket å teste ut Maxulin®. Hvorfor, fordi vi ønsket å teste om Maxulin blant annet kan hjelpe menn å få økt energi og redusere tretthet.

Derfor er bevegelse bra for hele kroppen

Hvorfor er det så vanskelig å gjøre de riktige og sunne valgene for deg selv? Fortsett å lese nå og du skal få noen kraftfulle, godt legitimerte råd og helt konkrete oppskrifter på hvordan du skal ta vare på det som gjør deg til deg.

Nå skal du doptestes

Nå er det bestemt at alle medlemmer på treningssentere i Norge skal dopingtestes. Og du er selv ansvarlig for å levere inn prøven.

Bli din egen mentaltrener – del 5

Mental trening er svært effektivt, og ved å jobbe med utvikling av egne mentale ferdigheter, vil du nå ditt fulle potensiale og oppnå optimale prestasjoner uansett arena.

Dette bestemmer genene dine

Hvis du og jeg er like godt trent og lever livene våre ganske så likt, vil vi da få samme resultater av et gitt treningsprogram?

Dette er mindfulness trening

I mindfulness-trening kan man jobbe både med øvelsen ”sittende meditasjon” og ”kroppsskanning”, i tillegg til ”mindfulness i bevegelse”.

Hva er mindfulness?

I mindfulness ønsker man at man til enhver tid, ærlig skal akseptere det som befinner seg i bevisststrømmen.

Bli ledsager du også

Blinde og svaksynte landet over er avhengige av hjelp for å være i fysisk aktivitet. Kanskje du kunne tenke deg å være ledsager?